Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BU hafta güzel sahneler izledim. Onlardan biri de kesinlikle Ersay Üner oldu. Müziğin efendisi, dillere dolanan şarkıların sahibi, gönül telimizi titreten insan, Levent Agency Live’da sahneye çıktı ve bizi tatlı tatlı mahvetti. Her şarkıya başladığında “Ya bu da onun muydu?” diye diye geçirdik geçeyi.

        Ersay milyonlara ulaşan ‘İki Âşık’la başladı, ‘Tatlım Tatlım Ah Sen Ne Yaptın’la devam etti. Daha sonra bize Bebek’te 3-5 tur attırıp “Kalbini mi kırdım afedersin?” diyerek Demet Akalın şarkılarının ne kadar vazgeçilmez olduğunu gösterdi.

        Ardından ‘O Sen Olsan Bari’ diyerek Aleyna Tilki’nin meşhur olduğu şarkıya uzandı. Daha sayayım mı? Bence saymayayım. Gidin, izleyin ve kendinizden geçin. Pop dünyasına nasıl da sessiz sessiz damgasını vurmuş görün.

        ***********

        BİR KADIN İÇİN 30’LAR VE 40’LAR

        ERSAY Üner şarkılarını söylerken, biz de Agency Live’da sevgilisi Büşra Pekin’le şarkılara eşlik edip dans ettik. Büşra adeta yeniden doğmuş, yenilenmiş. Bu aşk ona çok iyi gelmiş, harika olmuş.

        Ben artık kiloya takan biri değilim. Konuşmak da istemiyorum ama Büşra adeta yeniden doğunca konuşmamak olmazdı. Büşra’nın bir lafına takıldım. ”30’uma geldiğimde bu kilo işinden kurtulacağıma söz vermiştim” dedi. İşte kilit cümle. Budur. Evet kadınlar özellikle 30 ve 40 olacakları zaman hırslanıyor ve bir türlü atamadıkları kiloları atıyorlar. İşte o zaman kadının yaşı gerçekten yeni başlıyor. Kendisini tebrik ediyorum. Başarmak isteyen kadınlara ilham olur belki.

        ***********

        TAM 12’DEN VURDU

        CUMARTESİ gecesi Günay’da sahneye çıktı Seda Sayan. Mekân tıklım tıklımdı. 22 yaşındaki bir tanıdığım “İlk kez izliyorum. Gözlerimi alamadım. Nasıl bir ışık saçıyor” derken, 50 yaşlarındaki bir hanım “Ben küçüktüm, bu kadın böyle efsaneydi, bu yaşıma geldim hâlâ efsane” diyordu.

        Uzun süredir sahnede izlemiyordum Sayan’ı. Nur Yerlitaş imzalı 2 kıyafet giydi. İkisini de sanki podyumdaymış gibi taşıdı. Adeta sahneden ateş etti herkesin hem gözlerine, hem kulaklarına, hem de kalplerine. Bir ara insanları izledim. Gözlerini ayırmadan Seda Sayan’ı izliyorlardı. Peki neden hâlâ Seda Sayan?

        - Herkese tek tek dokunuyor. Gözleriyle temas kuruyor.

        - Çok güzel espriler yapıyor.

        - Güzel bir repertuvar hazırlıyor.

        - Sahnede de kendi gibi. Hiç oynamıyor.

        - O an ne demek istiyorsa, aklına ne geliyorsa söylüyor.

        - Gelen ünlü-ünsüz herkesle temasa geçiyor.

        - Tatlı tatlı, seksi dansını yapıyor. Öyle güzel popo kıvırıp kalbine dokunuyor ki herkesi kendinden geçiriyor.

        ***********

        KİMİNLE SAHNEYE ÇIKTIĞININ ÇOK FARKINDA

        CEFİ, Atina’dan başlıyor, Selanik’e kadar götürüyor şarkılarıyla. Sahne enerjisi, ışığı çok iyi. Öyle estetik dans ediyor ki hiç gözü tırmalamıyor. Yakışıklı olduğunun farkında, bir de çapkın gülüşüyle kendisini ilk kez izlemeye gelenleri avucunun içine alıveriyor.

        Seda Sayan’la düet yaparken tam bir beyefendi oluyor. Kiminle sahnede olduğunun çok farkında. Şarkı söylerken Seda Sayan, Cefi’nin bir adım arkasında duruyor, poz veriyor ama aslında önde olan kendisi. Bunu da Cefi çok iyi bilip asla rol çalmıyor. Vücut dilleriyle konuşuyorlar.

        ***********

        DUALARIMIZ ASKERLERİMİZLE

        YAŞIYORUZ, hayat devam ediyor ama aklımız, düşüncemiz askerlerimizde. Allah yardımcıları olsun. Tüm dualarımız askerlerimizle. Allah onları korusun, ailelerine sabırlar versin.

        Diğer Yazılar