Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖNCEKİ gün Show TV’de Seda Sayan’ın programına konuk olan Dilber Ay, Aleyna Tilki için “Kızı başarılı buluyorum. Ama şu an kızı çok kıskanıyorlar” dedi kendi üslubu ile. Müzik camiası için. Aleyna Tilki de kısa bir süre önce yaptığı bir konuşmada “Siz beni anlayamazsınız” diyerek farkını anlatmaya çalışmıştı. O zaman gelin bir açılım yapalım.

        1- Dilber Ay haklı. Çünkü Aleyna Tilki küçük yaşına rağmen ablaları, ağabeylerinin 20 senedir uğraşıp didindikleri şöhrete bir anda kavuştu. Eee, sesi de güzel. Belli ki bu şöhret büyüyecek, büyüyecek. Yani kıskanılması çok normal. Hele ki bizim memlekette başarı eşittir kıskançlık demek olunca cuk oturuyor. Dilber Ay doğru gözlemlemiş.

        2- Aleyna Tilki de haklı. Çünkü o küçücük yaşında çoktan olayı çözmüş. Bu olayı çözme durumu her babayiğidin harcı değil. Küçücük yaşında starlarla hem ses hem şarkı yarışına girdi. Hem de lafın altında kalmıyor. İşte bakın bu en büyük meziyet. Lafın altında kalmamak. Bu da 20 yıl uğraşıp bir yere gelmiş starları sinirlendiriyor. Çünkü onlar o çarkın içinden geldi. Ama ortaya bir küçük kız çıkıyor 20 sene uğraşmadan bir anda onların geldiği noktaya geliyor. Ses desen var, gençlik desen var. Eee, bir de laf yetiştirme var. Daha ne olsun? Magazin dünyasının istediği her şey var. O yüzden de Aleyna Tilki’nin kafasını çözenler kıskançlık krizinde.

        ***********

        YENİ MODA ARKADAŞLIK MODELİ

        - Instagram’da takibe al.

        - Sinirlen, Instagram’da takipten çıkar.

        - Aran düzelsin, yeniden takibe al.

        - Yine sinirlen, takipten çıkar.

        - En yakın arkadaşın sildiğin birini like’lasın, ona hayatı zindan et.

        - Hayatından sildiğin insanı fake hesapla stalk’la (gizli gizli takip et).

        - Hayatından sildiğin kişi hakkında sana bilgiler gelince “Aaa öyle mi, yapsın. Beter olsun” de.

        - Ama sonra aradan zaman geçsin, birkaç davet, “Ah, canım benim”lerle barış, yine takibe al.

        Yeni Instagram modeli arkadaşlıklar bitmez, bitemez, tükenmez.

        ***********

        ALIP BAŞIMI GİDESİM VAR

        ÖNCE Tarkan bir fotoğraf paylaşıp altına da “Alıp başımı gidesim var buralardan çok uzaklara” dedi.

        Ardından Murat Dalgılıç önce bir tweet atarak “Gidesim var” deyip sonra Instagram’a koyduğu fotoğrafların altına “Hiçbir şey yazmayacağım” dedi.

        Zaten etrafımda çok uzun süredir tanıdığım herkes “Gidesim var” deyip duruyor. Ben kendimi hiç saymıyorum. Uzun süredir bitmeyen sıkıntılı ruh halimiz geçmiyor; geçmeyecek gibi de duruyor. Hele ki 100 yaşındaki dedenin uygunsuz halleri, bir adamın sokak ortasında kadın dövmesi derken bitmeyen gitme halleri...

        ***********

        TOPRAK ANA

        ÖNCEKİ gün People’da ikinci kez Deniz Seki’yi izledim. Sahnesini anlatmaya gerek. Her sahnede daha da farklı ve güzel bir program yapıyor belli ki. Çünkü önceki gün 3 saat sahnede kalan Deniz’den gözlerimi ve kulaklarımı ayıramadım. Tam ısınmış, tam randımanlı; harika şarkılar seslendiriyor. Ve önceki gün de ilk kez annesi için yazdığı “Toprak Ana” şarkısını yorumladı. Daha henüz annesi bile dinlememiş. Tüm anaları ve evlatları ağlatacak bir şarkı; hazır olun.

        Diğer Yazılar