Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖNCEKİ gün yine ‘Çukur’a kilitlendik. Pazartesi günleri inanın sokaklar, mekânlar bomboş. ‘Çukur’ günü ilan edildi resmen. Kiminle konuşsam “Çukur”dayım diyor. Hatta evlerde ‘Çukur’ partileri yapılmaya başlandı. Birçok kişi “Hadi bende toplanalım, ‘Çukur’ izleyelim” diyor.

        Ben bu hafta tam konsantre olmak için yalnız izledim. Önemli bir bölümdü. Vartolu Sadettin’nin tabutunu gördük mü gördük. Ama bu iş daha burada bitmez. Vartolu ölmez, ben size söyleyeyim. Öyle bir yerden çıkar ki hepimiz şaşırırız ve ‘Çukur’ da bu yıla damgasını çok büyük vurur.

        Erkan Kolçak Köstendil’in Vartolu Sadettin karakterini canlandırdığı ‘Çukur’ dizisi, pazartesi akşamları milyonları SHOW TV ekranına kilitliyor.

        ***********

        HER ŞEY PARA BEBEĞİM

        MALUMUNUZ bir Nusret gerçeği var. Sevelim sevmeyelim, dünya onu konuşuyor. Ve biz de onu konuşuyoruz. Bizim topraklardan bir kasap çırağı olarak çıkan bir insanımız var. Alkışlamak yerine açık arıyoruz. Geçen hafta “Onu o kazanın içine çeken Türk ben olmayacağım, alkışlayacağım” diye yazmıştım.

        Eleştirdiğim çok yanı var ama alkışladığım yanı da çok. Dünya starları dükkânından çıkmıyor. Onun hareketlerini yapıp tişörtlerini giyiyor. Ve bizler de burada “Yok Nusret bunları parayla yaptırıyor” diye konuşuyor da konuşuyoruz. Kimi görsem bu muhabbet. Her yerde, her ortamda bu muhabbet açılıyor. Nusret dünya starlarına ne kadar para ödemiş? Herkesin bana sorduğu soru bu.

        Nusret eğer bağlantılarını kurup David Beckham’a dükkânına gelsin diye 1.5 milyon dolar, Rihanna’ya tişörtünü giysin diye 1 milyon dolar ödeyebiliyor ve bu dünya starları bu paraları kabul edip giyiyorlarsa bravo!

        Demek ne oluyormuş? Paran varsa ve irtibatını doğru kuruyorsan, herkes herkese reklamını yaptırabilirmiş. Dünya starlarını da avucunun içine alıveriyormuşsun.

        ***********

        YAPMA BUNU NUSRET, YAPMA!

        NUSRET’in sosyal medyasını çok takip etmiyorum. Etleri pataklaması, tuhaf hareketleri midemi bulandırıyor. Hele ki günümüzde hayvana, çoluğa çocuğa tecavüz, asansörde hallenme duyguları bu kadar kabarmışken bakamıyorum.

        En son bu fotoğrafı gördüm. Tam “Nusret bravo” diyecekken diyemiyorum işte. Yapma Allah aşkına Nusret, yapma. Daha geçen gün 100 yaşında bir dedenin bir hayvana yaptıklarını görmedin mi? Allah aşkına şöyle fotoğraflar koyma. Bazı insanlar yanlış anlayabiliyor Nusret, yapma!

        ***********

        KADIN YILLAR SONRA DA OLSA İNTİKAMINI ALIR

        İSİMLERE takılmayın. Ayşe, Fatma, Hale, Jale, bütün mahalle. Hiç fark etmez. Yani Demet Şener ve Demet Akalın’ın isimlerine takılmayın. Bu 2 kadının durumu şunu gösteriyor ki:

        - Kadın yıllar geçse de öyle ya da böyle eğer istiyorsa intikam alır.

        - İntikam soğuk yenen bir yemektir.

        - Kadınlar erkekler gibi unutmaz. İçinde küçük bir kırıntı dahi kaldıysa bu hesaplaşma gerçekleşir.

        - İçinde büyütür, büyütür öyle bir yerden vurur ki topun nereden sahaya gireceğini hiç bilemezsiniz.

        - Kimisi basına dökülür kimisi de hiç dökülmez. Kimsenin ruhu da duymayabilir. Yani kadınlar isterse illa bu intikamı alır. Bir spor salonunun giyinme odasında, bir kuaför salonunun girişinde ya da hiç beklenmedik bir çocuk doğum günü partisinde... 2 kadın yıllar sonra karşılaşırsa öyle soğuk rüzgârlar eser ki, siz bile neler olduğuna inanamazsınız.

        - Üzerinden ister 1 sene geçsin, ister 10, ister 20. Eğer kadın intikamını almak istiyorsa eninde sonunda bir şey yapar, bir söz söyler, alır.

        - Erkeklerse “Anlamadım ne oldu” der ve üstünde durmaz. Ama kadın alır mı alır. Yapar mı yapar.

        Nokta.

        Diğer Yazılar