Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAYDİ buyurun bakalım. Ne kadar zor bir soru. Vallahi “Kim bağlanır kim bağlanır?” diye düşünüyorum; hımmm kimseyi bulamıyorum.

        “Bizim ünlülerimizden şu an kimse bağlanmak istemez. Hele 90’lı yılların ünlüleri asla” diyorum. Yeni nesil belki, ama 90’lar asla.

        Bu konu nereden mi çıktı? Bakın önceki gün sosyal medyada gezinirken Vanity Fair Dergisi’nin hesabındaki bir paylaşıma denk geldim.

        Jennifer Lawrence’ı yalan makinesine bağlıyorlar. Kapak yıldızlarının ne kadar doğru konuştuğunu test ediyorlar.

        Flörtleri, kariyeri, yaşı, korkuları derken yalan makinesi eşliğinde her şeyi soruyorlar. Vallahi bayıldım ben bu işe. Uzun süredir röportaj yapmayı kesmiştim. Yalan makinesi eşliğinde yeniden başlayabilirim röportajlara. Yaşasın!

        Benimle yalan makinesi eşliğinde ilk röportajı yapacak bir sanatçı arıyorum. Bu yazı aynı zamanda bir ilandır. Var mı benimle röportaj yapacak sanatçı? Ne hoş olur. Birlikte tecrübe ederiz hem.

        ***********

        ADRIANA BİR KARAR VERSE

        SİZİ bilmem ama ben hâlâ Adriana Lima ile Metin Hara aşkına inanmayan, onları samimi bulmayanlardanım. Nedenini bilmiyorum. Belki de Metin Hara’yı tanıdığımdan, hakkında çok şey bildiğimdendir.

        Neyse derinlere girmeyeceğim. Ancak tek bildiğim Adriana Lima’nın kafasının çok ama çok karışık olduğu. Hâlâ ne olmak istediğine bir türlü karar verememesi. Bence Adriana yengemiz bazen sıradan bir kadın gibi olmak istiyor, bazen de bir süpermodel olmak.

        Tamam Metin Hara’yla birlikteliğinden belli kafasının karışık olmasının ve kendisine de bunun için üzülmüyor değilim. Neyse bu sene çözeriz bence onu. Hele bir gelsin Türkiye’ye yaz tatiline, bakarız.

        ***********

        HANDE SESSİZ AMA DOĞRUSUNU YAPIYOR

        UZUN süredir Hande Ataizi’nin boşanma olayı konuşuluyor malumunuz. Fakat Hande Ataizi, “Yok böyle bir şey” diyor. Kabul etmiyor fakat sessiz sakin boşanma yolunda. Belki de en doğrusunu yapıyor.

        Amerikalı eşi Benjamin Harvey ile biliyorsunuz 6 senedir evli, bir de oğlu var. Önceki gün bu konuyla ilgili yine bir şeyler yazıldı çizildi. Hande yine sessiz. Nişantaşı’nda gazetecileri gördüğü anda telefonunu eline alıp konuşuyormuş gibi numara yapıyor.

        Bu konu hakkında hiçbir açıklama yapmak istemiyor. Çünkü son yıllarda insanlar birbirlerinin gözünü oya oya boşanıyor, birbirlerine söylemedik söz bırakmıyorlar; belki onlar gibi olmak istemiyor. Bırakalım da olmasın, sessiz sakin boşansınlar. Kaliteli ve aslında olması gerektiği gibi.

        Yeri geldiği zaman açıklayacaktır. 6 sene dile kolay. Bir de oğulları var. Gelecekte bence çocuklara bırakılacak en büyük miras “Nasıl boşandınız?” durumu. Düşünsenize, yıllar sonra çocukları büyüyecek. Çocukları onları biriyle tanıştırırken konu “Neden ayrılmıştınız?” ya da “Nasıl ayrılmıştınız?”a gelirse kötü mü anılmak istersiniz iyi mi? Bence asıl mesele bu! Bir düşünün derim.

        Diğer Yazılar