Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖNCEKİ gün Fatih Altaylı köşesinde ‘Magazincilerden rica’ başlıklı bir yazı yazıp hangi isimlerden ve hangi konulardan sıkıldığını sıralamış. Sokaktaki izleyici de zaman zaman beni yolda durdurup “Bıktık sürekli aynı isimler Esin Hanım. Başka ünlü mü yok? Bıktık bu insanlardan” diyor. Evet çok haklılar. Biz de sıkılıyoruz inanın. Öyle daralıyoruz ki anlatamam. Zaten birçoğuyla büyüdüm. Hâlâ her gün bir malzeme vermek için yanıp tutuşuyorlar. Gına geldi.

        Geçen gün ‘Magazinde farklılık’ diye bir yazı yazmış- tım hatırlarsanız. İşte orada anlatmaya çalıştığım aynen buydu. Yeni nesil oyuncular sadece işleriyle gündeme gelmeye çalışıyor. Özel hayatlarıyla ilgili asla gündemde olmak istemiyorlar. Fakat bir dönemin ünlü isimleri her konuda konuşulmak için can atıyor. Sıkıntı da burada baş gösteriyor. Daha iyi anlamanız için 2 örnek vereceğim.

        1- Alişan: Neredeyse 7-24 ekranda olmak istiyor. Uzun süredir ne bir albüm, ne bir şarkı duydum. Duyan varsa bana hatırlatsın. Sadece sevgilisi, ayrıldı, istediği kadınlar, evlenme teklifi, sponsor gibi her an magazine malzeme veriyor. Alişan malzeme verdikçe kullanılır. Çünkü kendi tercihi. Ve Alişan da ünlü bir isim.

        2- Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya: 2 haftadır tatildeler. Uzakdoğu turu yaptılar ama ikisi de bir açık vermedi. Ne bir fotoğraf ne de bir paylaşım. Ne bir konum ne de bir lokasyon. Ara ki bulasın. Tatille ilgili soru sorulduğunda “Dinleniyoruz, yeni projeler için güç depoluyoruz” diyorlar. Sonra yeni bir proje çıkıyor ve sadece işinden bahsetmek zorunda kalıyorsun.

        Buyurun işte size 2 örnek verdim. Artık gerisini siz ayırıverin bir zahmet.

        ***********

        EMEL RENGÂRENK GİYİNSENE...

        EMEL Müftüoğlu mide ameliyatı oldu, 80 kilodan 50 kiloya düştü, fıstık gibi oldu. Ben kilosuna takılmıyorum, benim için o zaman da fıstık gibiydi de en çok giyim kuşamına takılıyorum. Emel kiloluyken rengârenk giyinirdi, şimdi simsiyah giyiniyor. Bu işte bir terslik var.

        Son yıllarda herkes siyaha büründü. Siyahlardan kendimizi alamıyoruz. Kurtulsak artık bu matem havasından. Hadi Emel, bak incecik olmusşun, giyin cıvıl cıvıl, çıkar şu gözlükleri.

        ***********

        İZLENME REKORU KIRAR

        TAM “Kenan İmirzalıoğlu keşke bambaşka bir rolle gelseydi, ters köşe yapsaydı, şaşırtsaydı izleyiciyi” derken Kıvanç Tatlıtuğ’un ‘horoz dövüşçüsü rolü’ düştü gündeme. Önceki gün HT Magazin’de Bülent İpek imzalı haberi görünce nasıl keyiflendim anlatamam.

        Hep bilindik rollerden izleyici de sıkıldı. Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği ‘Orgazine İşler 2’de, Tatlıtuğ horoz dövüşçüsünü canlandıracakmış.

        Bütün beklenen bileşenler toplanmış. Yılmaz Erdoğan’ın bir an önce yazıp yönetmesine kaldı iş. Elini çabuk tutsun. Sinema izleyicisine ilaç gibi gelecek. Kıvanç Tatlıtuğ da inanılmaz doğru bir isim. Cuk oturmuş.

        ***********

        EN ÇOK DUYDUĞUM ŞEY

        1-Dolar borcum var.

        2-Kiram dolarla ama sabitledim şü kür.

        3-Şükür dolar borcum yok.

        4-Dolar ne olmuş, haberi olan?

        5-Dolar aldı başını gidiyor, tutabilene aşkolsun!

        Diğer Yazılar