Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖZLEM Kaymaz ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın adı uzun süredir anılıyordu. İkili cuma akşamı Esra Erol’un doğum gününde el ele ortaya çıktı. Ama ne çıkmak… Mekânın asansörünün kapısı açılır açılmaz tüm dikkatleri kısa sürede üzerlerine çektiler.

        Özlem Kaymaz beyazlar içindeydi. Orman her zamanki gibi çok şıktı. Ve ilk kez el ele ve yan yana gördüğüm bu ikiliye ilk cümlem, “Vay be, ne güzel yakışmışlar” oldu. Gerçekten de çok iyi görünüyor ve çok iyi enerji yayıyorlardı. Fakat ben asıl size bugün Özlem Kaymaz’la ilgili tam da Anneler Günü ertesinde başka bir konudan bahsedecektim. Bu aşkın ilk fotoğrafı da bunun tam üzerine gelsin. İnşallah onların da güzel bir aşkı olur.

        Yeni nesil aslında Kaymaz’ı pek tanımaz, hatta hiç tanımaz. Ama Özlem bir dönem fırtına gibi esiyordu. Hatta 1992’de Türkiye güzelli seçildiği dönemde tüm dergi kapaklarını süslüyor, her gazetenin baş sayfasında yer alıyordu. Ancak tüm bunları ve tabii şan, şöhret, ün, para ne varsa elinin tersiyle itip aşkı uğruna Amsterdam’a yerleşti. Üç çocuk annesi oldu. Ancak ikinci oğlu özel çocuklardandı ve gerçekten herkese nasip olmayacak bir sabırla oğlunu bu yaşına kadar büyüttü. Muhteşem bir anne oldu Özlem. “Koşulsuz Sevgi adını verdiği bir video çekmiş. O serüveni anlatıyor kendi duygularıyla. Youtube’da yayınlamış. 19 dakikanızı ayırın ve izleyin derim. Sevgisizliğin kol gezdiği şu günlerde ilaç gibi gelecek. Ve bir kadının, bir annenin neler yapabildiğini bir görün. Sabır ve sevgiyle. Bu vesileyle tekrar tüm annelerin, Anneler Günü kutlu olsun.

        ***********

        ESRA’NIN DOĞUM GÜNÜ

        EVET, cuma akşamı Esra Erol yeni yaşını dostlarıyla kutladı. O gece ben de oradaydım. Fikret Orman’dan Mustafa Sandal’a, Bengü’den Ercan Saatçi’ye, Bergüzar Korel’den İdil Fırat’a kadar herkes oradaydı. Esra’nın ne kadar farklı arkadaş kitlesi var değil mi? Bu her zaman birçok kişiyi çok şaşırtır. Hatta birçok kişi bana da “Nasıl anlaşıyorsunuz Esra ile” der. Oysa Esra inanılmaz neşeli, enerji dolu, inanılmaz esprili, çok farklı kültür ve yelpazelere dokunabilen inanılmaz bir kadındır.

        O yüzdendir ki yıllardır ekranların vazgeçilmez isimlerinden. Önemli olan da bu değil mi? Farklı insanları bir arada toplayabilmek ve herkesle gülebilmek. En büyük meziyet. Bu yüzden de çok sevilmek. İşte Esra’nın sırrı.

        ***********

        MUSTAFA ANILARI TAZELEDİ

        ESRA Erol’un doğum günü gecesinin bendeki en önemli anlam ve önemi kesinlikle itiraf ediyorum Mustafa Sandal’dır. Çünkü yıllardır bir türlü görüşemediğim Musti ile kavuştuk. Mustafa o gün sahneye çıktı ve çok güzel anılarını anlattı. Özellikle de “Aya Benzer Yüreğim” in çıkış hikâyesini… Rumelihisarı konserlerinde neler yaşadığını...

        O anlattığı çoğu konser anılarında ben de muhabir olarak görevliydim. Anılarım tazelendi. Bu arada Mustafa Sandal, oğullarının eski klipleri izlerken, “Baba sen ne yapıyorsun burada böyle” diye kendisiyle dalga geçtiğinden bahsetti. Ancak kendisine şöyle gece hayatında bir tur atmasını tavsiye ediyorum. Çünkü her gece tüm mekânlarda mutlaka bir kez bile olsa mutlaka Mustafa Sandal’dan “Aya Benzer Yüreğim” çalar ve herkes sanki yapmak zorundaymış gibi Mustafa’nın o klasikleşmiş el hareketini yapar. Bu demek oluyor ki asla unutulmayacak bir miras kazımışsın insanların aklına Mustafa. Sen silmek istesen de insanlar asla silmek istemiyor. Ve o kadar keyifle dans ediyorlar ki. Herkes halinden çok memnun anlayacağın.

        ***********

        BU HAFTA NE Mİ OLDU?

        - BU hafta sonu birçok mekân kış sezonuna güle güle derken yaz sezonuna da merhaba dedi. Mekânlar bir bir kapılarını kapatırken eğlence severler de cuma, cumartesi sezon finali yapan mekânları tıklım tıklım doldurdu. Ancak hiç ara vermeden yazlık yerlere taşınmaya hazırlanıyorlar.

        - HADİSE’NİN harika sözü, “Uzaktan adamsın ama adamlıktan uzaksın” hayatımıza girdi. Çok yerinde, hem de çok.

        Diğer Yazılar