Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Keşke evlilikler bir ömür boyu sürse, ama olmuyor işte. En göz önünde olmayan çiftler bile bir zaman sonra yollarını arıyor. Mesela 3-5 ve 7 yılları evlilik için çok tehlikeliymiş. Eğer bu yılları atlatırsanız biraz daha evliliği sürdürme şansı artıyormuş. Ben uzmanların yalancısıyım. Doğru olabilir ben de 3'e takılmıştım. Esin Moralıoğlu da 5'e takıldı sanırım. Yani evliliğinin 5'inci yılında boşanıyor. İşadamı İshak Cerit ile mutlu bir evliliği vardı ama Esin Moralıoğlu yılbaşın da kesin boşanma kararı almış ve Amerika'dan Türkiye'ye tatili yarıda kesip dönmüş. Yılbaşı tatili için Miami'ye gitmişlerdi. Ne olduysa orada olmuş ama tabii bunlar bir birikim. Bu karar hemen alınmıyor. İkili bu hafta davayı açıyormuş. Belki bir şey olur ve vazgeçerler diyeceğim ama Esin çok kararlı bildiğim kadarıyla. Yani iş çoktan bitmiş.

        Kemal'in sihirli değneği

        Hani Ayşe Arman, "Her kadın kendini bir kez bile olsa Nihat Odabaşı'nın eline teslim etmeli' diyor ya, ben de Kemal Doğulu'nun eline teslim etmeli, diyorum. Amsterdam dönüşü soluğu Kemal'in Asmalımescit'deki evinde aldım. Ezel'i izlerken Kemal saçımı kesti. Sonra da, "Hadi bir iki kare resim çekelim" olduk. Yüzümde hiç makyaj yok. Yalnızca rimel ve allık sürdü Kemal. Sonrasında aldı fotoğraf makinasını ve beyaz duvarın önünde benim 3-5 fotoğrafımı çekti. Hani Hande Yener ve Demet Akalın'ı birlikte çektiği o meşhur duvarın önünde. Yani hepi, topu yarım saat süren saç kesimi, makyaj ve fotoğraf çekimi sonrasında ortaya harika kareler çıktı. O gece resimler gelince gözlerime inanamadım. Facebook ve Twitter'dan gelen müthiş mesajlar sonrasında anladım ki, Kemal'in elindeki sihirli değnek acayip birşey. Herkes benden Kemal'in telefonunu istiyor. Yani kadınlar kendini Kemal'e teslim etmek için sıraya girmiş durumda. Ben diyorum ki, Kemal bu işi yaparsa darphane ile yarışır.

        Siz uyurken

        - Nar Pera 00.00 bir kadın sinirli bir şekilde telefon ile konuşuyor. Sonra telefonu kapatıp masadaki votka dolu bardağı fondip yapıp, "Of bıktım bu erkeklerden" diye dert yandı.

        - Public 02.30 tuvalet önünde bekleşiyoruz. Önümde bekleyen iki kız el ele tuvalete girdi. On dakika sonra çıktılar. Kızları daha sonra içerde tekrar gördüm, öpüşüyorlardı.

        - Love 03.30'da iki gay öpüşüyor. Arkadan bir kadın geldi sarıldı. Bu karalere çok alışkınım hep yazıyorum ama ilginç olan iki erkek bu kez kadını bırakıp çıktılar. Normal de, kadınla birlikte çıkıyorlar çünkü.

        Diğer Yazılar