Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sezen Aksu Kuruçeşme Arena'da ki son konserinde, "Konserlerden sıkıldım, artık domates yetiştireceğim" diyerek 3 yıl ara vereceğini açıklamıştı. Ancak bu kararından vazgeçmiş olacak ki, Sezen Aksu hızlı bir konser programına hazırlanıyor. Mart'da Avrupa'da konser vermecek olan Sezen Aksu, Nisan'da da Amerika'da üç şehirde sahneye çıkacak. 28 Mart İsveç'in Stokholm kendinde Cirkus salonun da sevenleriyle buluşacak olan Sezen Aksu hemen bir gün sonra 29 Mart da Almanya Köln'de konser verecek. Türkiye'ye dönmeden Amerikaya uçacak olan Sezen Aksu, 4 Nisan Maryland'de, 6 Nisan New York'da 7 Nisan New Jersey'de şarkılarını söyleyecek. Sezen Aksu'ya Amerika'da Fahir Atakoğlu eşlik edecek. Bu arada Sezen Aksu'nun konserlere ara verme kararından oğlu Mithat Can Özer vazgeçirmiş. Oğlunun her söylediği sözü yerine getiren Sezen Aksu, oğlu ile yaptığı şarkıların da yer aldığı yeni bir albüm de hazırlıyor.

        Bir şarkı ortalığı karıştırdı

        Ben size çok kısa süre önce Sibel Can'ın 'Orta Şekerli Kahve' şarkısı yüzünden mahkemelik olacağını yazmıştım. Evet işte olan oldu ve On Yapım'ın sahibi Murat Yıldırım Sibel Can'ı, avukatı Aydın Kurban'ı, plakçısı Emre Plak'ı ve şarkının söz yazarı Faruk Ceviz'i mahkemeye verdi. Murat Yıldırım'ın avukatı Duygu Bostancı, dört davalıya da 60 bin TL'lik dava açtıklarını söyleyip, "Hakim neye karar verecek şu anda belli değil. Çünkü karşı taraf da delillerini sunacak" dedi. 'Benim Adım Aşk' albümünde yer alan 'Orta Şekerli Kahve' şarkısı yüzünden 22 Nisan'da hakim karşısına çıkacak olan Sibel Can'ın kendisini zarara uğrattığını söyleyen Murat Yıldırım, "Ben hakkımı arıyorum" dedi. Bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır. Keyifle dinlediğimiz bir şarkı için insanların böyle mahkeme koridorlarına taşınması hoş değil. Umarım en yakın zamanda olay tatlıya bağlanır. Yoksa Sibel Can'ın hayatı bu yıl mahkemelerde geçecek.

        - Kahvedan 01.00'de tek başına oturup şarap içen erkek kitap okuyor. Yanına bir arkadaşı gelip oturdu ancak adam onunla hiç ilgilenmedi kitap okumaya devam etti.

        - Şamdan 02.30'da tuvalette kızlardan birisi "Çorabım kaçtı çok fena gözüküyor baksana" diyor. Diğeri, "Ee çıkartsana bu saatte kim farkedecem. Hem artık çorapsız elbise giymek moda" dedi.

        - Funfatale'de 01.30 bar da bir çift oturuyor. Yanına eski bir kız arkadaşı geldi ve sonra kalkmak bilmedi. Çocuğun yanında ki, kız başka bir arkadaşına, "Şimdi bu kızı bir güzel dövmek istiyorum. Bana yardım eder misin?" dedi. Kız da, "Seve seve" diyerek yanıt verdi.

        Diğer Yazılar