Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Serenay Sarıkaya'yı son yıllarda sadece aşk hayatı ile duyuyoruz. Yok onunla birlikte. Yok bununla birlikte. Yok bilmem ne!!!

        Oysa ki, artık Seranay'ın aşkından ziyade daha fazla işini konuşmamız gerek. Yeni bir dizi, yeni bir reklam gelmesi gerek. Tam "Hadi Serenay sahalara dön artık" diye söylenirken yeni bir projenin on gün içinde gün yüzüne çıkacağını duydum. Bir bankanın reklam filmi için anlaşma yapan Serenay Sarıkaya şarkı da söyleyecek ve dans edecekmiş.

        Reklam müziklerini hazırlayan ödüllü müzisyen Emre Irmak hazırladığı şarkıyı seslendirmiş Serenay Sarıkaya. Reklam mini bir müzikal tadında olacak ve on gün sonra da tüm kanallarda yayına girecekmiş.

        Geçtiğimiz hafta da reklam filminin şarkısını stüdyo da seslendiren Serenay Sarıkaya duyduğuma göre, şarkıyı çok iyi seslendirmiş. Ve izleyiciye de, "Hadi albüm çıkart. Şarkı söyle Serenay" dedirtecekmiş. O derece başarılı olduğu konuşuluyor. Ki Serenay'ın şarkıyı okurken kendinden geçmesini ve çok iyi sesi ve yorumu olduğunu aşikar. Bir albüm yapsa. Bir yerde sahneye çıksa yer bulunmaz. O derece başarılı. Ama oyunculuğunun önüne geçer. Bu da bir gerçek.

        Serenay da bunun farkında olacak ki, şu an bu durumu ikinci plana atıyor.

        Neyse bizler de dinleyici olarak reklam filminde, programlara konuk olduğunda, ya da dizilerde söylediği şarkılarla yetinelim derim.

        Bu ekibe bayılıyorum

        Bu ekibe bayılıyorum
        0:00 / 0:00

        Cüneyt Özdemir ve ekibine bayılıyorum. Çünkü hepsi haberci. Çünkü hepsi genç. Çünkü hepsi yenilikçi ve kendilerini geliştiriyor.

        Önceki akşam hem ekipten en sevdiklerimden Kenan Taş'ın doğum günü hem de yeni yayın döneminin kutlaması vardı.

        Hem "5 N 1 K" stüdyosuna dalış yaptım. Hem de gençlerin dolu olduğu bir partide kurtlarımı döktüm. Bol sohbet, sanat, müzik konuştuk.

        Cüneyt Özdemir herkesle tek tek ilgilendi. Yeni yayın dönemi için ciddi projeleri var. Yeni yayın dönemi diyorum malum sosyal dünyanın da artık yeni bir yayın dönemi. Yaz sezonu, kış sezonu var.

        Cüneyt o kısma da ciddi ayak uydurdu ve ekibi geliştiriyor. Önümüzdeki günlerde de ciddi transferler yapacak gibi. Ben de kendisini merakla takip ediyorum. Bakalım daha yapacak sosyal dünyada.

        Minik dostlarımızın çok ama çok önemli

        Minik dostlarımızın çok ama çok önemli
        0:00 / 0:00

        Şef Rafet İnce'yi uzun süredir takip ediyorum. Çok güzel işler yapıyor. Ki en son yaptığı işe bayıldım. Çünkü minik dostlarımızın beslenmesi ile ilgili harika bir işe imza atmış.

        Yeni bir marka yaratmış. Minik dostlarımızın sağlıklı beslenmesi ve kuru mamadan uzaklaşmasını sağlamayı hedeflemiş. Ki ben de bir hayvan dostu olarak en sevindiğim haberlerden biri oldu. Çünkü zaman zaman "Latte her gün aynı yemeği yemekten sıkılıyor mu acaba?", "Bi yemekler ne kadar sağlıklı onlar için acaba?" diye diye araştırıyorum. Soruyorum soruşturuyorum. Ama küçük dostlarımız için en sağlıklısının kuru mama olduğu söyleniyor.

        Fakat Rafet İnce bunu araştırmış.

        Ve bu konunun üzerinde de beş yıldır çalışıyormuş.Köpekler ve kedilerin sağlıklı, yağsız kas kütlesini, iyi organ ve bağışıklık fonksiyonunu korumak için yaşlandıkça daha fazla proteine ihtiyacı olduğunu gözlemleyerek bu yönde çalışmalarını sürdürmüş. Kendisini tebrik ediyorum.

        Minik dostlarımızın sağlıklı beslenmesi onları daha uzun yaşatmak için çok önemli.

        Yurt dışında bunun çok örnekleri var ama Türkiye'de bir ilk olmuş.

        Aynı zamanda bir de kitap hazırlamış. Kitapta da, bizlerin evde hazırlayabileceği tarifler varmış. Ve bu kitabın geliri de sokak hayvanları için harcanacakmış. Daha ne olsun. Bravo şef.

        Diğer Yazılar