Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şahan Gökbakar’da ev, araba, tekne, para ve şöhret var. Daha ne olsun. Adam 29 yaşında. Evli değil, çocuğu yok. Gönlünce yaşamaya da bence sonuna kadar hakkı var. Herkesi öper de sever de. Öpen ve öptürenler de varsa ve memnunsa o neden öpmesin ki zaten? Etrafında bu kadar kadın da varken öpmese bu sefer de gay diyecekler. O da hoş olmaz. Bence Şahan, gönlünce yaşıyor. Keyfini sürüyor hayatın. Eleştirenler de gizliden gizliye Şahan'ın yerinde olmak istiyor bence. Bir dönem de tüm erkekler 'Acun Firarda' programında dünyayı dolaşıp güzel kızlarla diye Acun Ilıcalı'nın yerinde olmak istiyordu. Yani işin korkulacak kısmı ve en önemlisi Recep İvedik’lerin daha da çoğalacak olması! Neyse benim takıldığım konu başka. Bu öpme haberlerinden sonra herkes, Şahan, Doğa Rutkay'a, ayrılırken, "Sen görürsün, piyasadaki tüm ünlü kadınlarla birlikte olacağım" tarzında bir mesaj atmış meğerse. Bunun üzerine bu ünlü kadınlarla birlikte oluyormuş Şahan aslında. Ben de Doğa'yı aradım. Doğa, "Böyle bir mesaj bana gelmedi. Şahan benim geçmişimdir. İbrenin bu anlamda bana dönmesi çok saçma. Bu olayın benimle hiç alakası yok" deyip eski sevgilisinin hızlı yaşamı hakkında da "O benim geçmişimdir ve bir yıl önce biten bir ilişkim hakkında ben bir şey konuşmam. Konuşanlar da hoşuma gitmiyor" diyerek çok nazik bir açıklama yaptı. Biten bitmiş giden gitmiştir. Ama benim gördüğüm kadarıyla da Şahan, Doğa ile birlikteyken bu kadar İvedik değildi hani.

        Stelyo Pipis ile Seda barıştı

        Stelyo Pipis çok başarılı bir menajerdir. O yüzden de belki en değer verdiği Mehmet Ali Erbil ve Seda Sayan ile küslüğü bu kadar uzun sürdü. Mehmet Ali Erbil ile beş, Seda Sayan ile iki yıl konuşmadı. Şimdi küslük hiç yaşanmamış gibi kaldıkları yerden devam ediyorlar. Ne güzel. Gerçek dostluk hiçbir şey olmamış gibi kucaklaşmak değil midir zaten? Stelyo yine en sevdiği iki insana en dürüst haliyle aklından geçeni söyleyip onları en iyi şekilde yönlendiriyor. İşte belki de bu yüzden de küstüler. Bu yüzden dostluklarına ve iş anlaşmalarına ara vermeleri gerekiyordu. Kıymet bilmek ve hataları görebilmek için. Stelyo yine bir an olsun Mehmet Ali'yi yalnız bırakmıyor. Seda Sayan ile de iki yıl aradan sonra ilk kez yan yana gelip kucaklaşmalarında yanlarındaydım. CihangirWhite Mill'de hiçbir şey olmamış gibi hasret giderip yeniden iş konuşmaya başladılar. Yeni projeler ve reklam filmleri anlaşmaları yapmaya başladılar bile. Stelyo ile barıştıktan sonra Mehmet Ali Erbil'i de her akşam Çarkıfelek’te izler olduk. İyi ki de izliyoruz. Neşemiz, enerjimiz, güler yüzümüz olmuş Mehmet Ali, ne yapsa kızamıyoruz. Bunu ben değil herkes söylüyor. Ne yalan söyleyeyim eğer evdeysem ve işim yoksa ben de Çarkıfelek izliyorum. 'Sıkıldık Çarkıfelek'ten deyip hâlâ oturup izliyorsak zaten o da Mehmet Ali Erbil'in başarısıdır.

        Çok yaralı kadın varmış

        Çarşamba günü yazdığım, "Ortadan kaybolan son moda erkekler" yazımdan sonra çok hikâye dinledim. Meğer ne çok yaralı kadın varmış. Her kadın bir erkekten böyle bir darbe yemiş anlayacağınız. Yani hiçbir şey söylemeden yok olan erkeklerin sayısı az değil. Tamam da sonrası acı geliyor bana. Erkek, 'Canım, gülüm, aşkım' derken tatlı tatlı yok oluyor olmasına da kadın da oturup acı çekiyor. Ve büyük bir sabırla 'gelecek' diye bekliyor. Çarşamba günü hikâyesini yazdığım kadın da hâlâ bekliyor mesela. Geleceğine inanıyor. Belki de haklıdır. Eğer yaşadıkları yarım kalmışsa onlar birbirlerini zaten bir yerde yine bulacaklardır. Kadın, “O benden gitmek zorundaydı. Başkalarının etkisinde kaldı. Keşke biz bunu konuşabilseydik. Daha iyi olur ve bu kadar acı çekmezdim” dedi. Ben, artık günümüzde erkeklerin kadınları elde etmek için emek vermedikleri için çabuk unuttuklarını düşünüyorum. Bu yüzden de çekip gitmesi daha kolay oluyor. Ama ben de yarım kalmışlıkların bir gün bir yerde yeniden harekete geçeceğini düşünmüyor değilim.

        Siz uyurken

        DOĞA BALIK 00.30'DA tuvalette iki kadın sohbet ediyor. Kadının biri, "Hadi gidiyoruz. Ay sonunda tanışacaksınız çok heyecanlıyım" diyor. Diğer kadın, "Bayılacak bana gör bak” deyince kadın, “Kesin bayılacak. Zaten bir kere resmini görmüş sürekli seni sayıklıyor. Bana ‘Tanıştır onunla ne istersen iste benden’ deyip duruyor” diyordu.

        SMYRNA 02.00'DE Yavuz Bingöl arkadaşlarıyla oturuyor. Bir arkadaşının elinde helyum gazlı bir balon vardı. Ve içindeki gazı içine çekip öyle konuşmaya başladı. Masadaki ve hatta diğer masalardaki insanlar da buna güldü.

        JOKE CİRCUS 01.30 iki erkek içkilerini almış DJ kabinin etrafında hem dans ediyor hem de sohbet ediyor. Yanlarından geçen birisi üzerine çarptı ve çocuğun elindeki içkisi ayakkabılarına döküldü. Çocuğun bez olan ayakkabıları tamamen ıslandı.

        Diğer Yazılar