Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Harbiye Açıkhava'da ilk sınavını veren Demet Akalın heyecanlı ve tedirgindi. Kolay değil Harbiye'de şarkı söylemek. Ama Demet ilk sınavını coşkulu tamamladı. Demet Akalın'ın Türk Sanat Müziği bile seslendirdiği gecede Ece Erken'i görmeyi beklerken Hande Demir'i görünce şaşırdım. Hande önümde oturuyordu ve eski eşiyle arasında on kişi vardı. Demet Akalın şarkıları söyledikçe eski karı-koca şarkı sözleriyle birbirlerine mesaj gönderip durdu. Yani işin içinde bir tuhaflık fark ettim. Hani sevgisini kanıtlamak için 26 bin dolarlık saatlerin denize atıldığı, dağlara 'Seni Seviyorum Ece Erken'lerin yazıldığı olaylar unutulmuş, bambaşka bir boyuta geçilmiş ya da aslında zaten hep o bo-yuttalardı da biz mi fark edemedik. Bence Erdinç Acar, eski eşini kıskandırmak için yaptı tüm bunları. Demet Akalın'ın "Evli Mutlu Çocuklu"da elindeki gelin buketini Hande'ye atmaya çalışması da beni iyice meraklandırdı. Ama tesadüf o ki, gelin buketi Hande'den sekti sekti ve benim kucağıma geldi. Kısmet, sanırım evleniyorum! Neyse, konser arasında kuliste Erdinç Acar ve Hande Demir'i samimi bir şekilde görünce, "Görünen o ki, siz hâlâ birbirinizi seviyorsunuz. Neden boşandınız?" diye sordum. Erdinç, imalı bir şekilde "Hande'ye sor" dedi. Bu arada Erdinç'i gören elinde saat, "Bu olur mu?" diye takılıyor. Neyse, Erdinç ile Hande bir inat uğruna boşanmış belli ki. Ve biraz araştırma sonucunda aldığım bilgiye göre 3 ay sonra yeniden evlenecekler. Tabii bu arada Erdinç Acar'ın başka aşk haberlerinin çıkmaması gerekiyor. Bu arada, Ece Erken'in "Tipim değil" açıklaması da bana biraz tuhaf geldi. Çünkü, yayından kalkmadan önce Demet Akalın'ın "Evlilik Hayatı" programında izlediğim Ece Erken, Erdinç Acar'a gayet "Tipiymiş gibi" davranıyordu. Bir de tipi olsaymış neler yapardı siz düşünün artık. Hem bu tip olayı ilk gün kendini belli etmez mi? Bir adam tipin değilse ikinci gün onunla buluşmazsın olur biter. Ben mi yanlış biliyorum. Yoksa Ece her zamanki Ece mi?

        ECE'NİN TILSIMLI TASARIMLARI

        Geçen akşam Funfatale'de otururken Didem Özgen'in yakın arkadaşı Ece Şirin geldi yanımıza. Daha önce bir türlü tanışma fırsatımız olmadığı Ece'nin gözlerinin içi de, tıpkı yarattığı tılsımlı tasarımlar gibi parlıyordu. Bilen bilir, Ece, tılsımlı mücevher markası Bee God-dess ile 21'inci yüzyıla imza atacak mücevher markası seçilmişti. Şimdi de koleksiyonuna "En Nur" tasarımını eklemiş. O gece yarım saate kalkmayı planlarken saatler 02.00yi gösterdiğini fark edince durumda bir gariplik olduğunu hissettim. Çünkü Ece tahmininizden çok daha size yakın, samimi ve içten. Öyle güzel konuşuyor ve anlatıyor ki, kendinizi gökyüzündeki yıldızların yanına oturmuş da dünyayı izliyor gibi hissediyorsunuz. Ece Şirin sosyeteye takı yapan tasarımcı olarak tanındı aslında. Ama onun tasarımlarını Kate Moss, Kylie Minoque, Donna Karan gibi dünyaca ünlü isimler kullanıyor. Yeni tasarımı “En Nur”u tasarlarken de Anadolu topraklarında dolaşmış ve oradan esinlenmiş. En Nur’un karanlıktan aydınlığa çıkmak için yol gösterdiğini söylüyor.

        EBRU ERDİ MURADINA

        Başarılı danışman Ebru Sezgin uzun süredir birlikte olduğu Ali Galip Güven ile Beylerbeyi Bosphoros Palace Hotel'de harika bir düğünle evlendi. Düğün için Albefu Event'in sahibi Begüm Kacanoğlu her şeyi o kadar detaylı düşünmüş ki, son zamanlarda gördüğüm en güzel düğün masası ve dekoruydu diyebilirim. Hatta sıcak için önlem olarak yelpaze bile düşünmüş. Her masada kişiye özel yelpazeler vardı. Deniz Seki'nin harika şarkıları geceyi daha da güzelleştirdi. Deniz "Biz kardeş olmuşuz. Şu anda ailemde birisi evleniyor" diyerek düğünün her anında Ebru'nun yanındaydı. Dostluklar kolay bulunmuyor. Emek vermek gerek. Ancak, Deniz bir ara bu dostluğu yok saymak üzereydi ki, kıyısından döndü. İyi ki de dönmüş.

        SİZ UYURKEN

        NAHİDE'DE 02.00'DE bir kız köşeye oturmuş eline de kına tabağını almış, kendi kendine E kına yakıyordu. Daha sonra elini 3 peçeteyle bağladı ve kalktı oynamaya başladı.

        PİYASA 02.30'DA masanın üzerinde bir erkek oturuyor. Sevgilisi ise aşağıda ona dönük. Kız, "Hadi gidelim" diyor, çocuk, "Yok kalalım" diyor. Kız sonunda dayanamadı, koltuklardan birine oturdu, uyumaya başladı.

        APİK İŞKEMBE 04.00'TE yan masada bir grup oturuyor. Masadan biri "Ay yediklerinize dayanamayacağım" diyerek yan masaya gidip tek başına oturdu ve arkadaşlarının yemek yemesinin bitmesini bekledi.

        Diğer Yazılar