Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayram öncesinde Lucca'daydım. Dikkatimi Çiğdem Kayalı ile sevgili Uğur Güven çekti. Çiğdem Kayalı bir masada, sevgilisi ise barda duruyordu. İki sevgili birbirlerinin yüzüne bile bakmadılar. Olayda bir tuhaflık seziyordum ki, durumu on dakika sonra karşılaştığım bir kız arkadaşımın anlattığı hikaye ile netleştirdim. Kız bana, "Uğur yanıma yaklaşıp, 'İçki ısmarlayayım mı?' dedi. Ben de, 'Sevgilin burada. Kızmasın' dedim. Uğur da, 'O iş çoktan bitti haberin yok mu ayrıldık' diye beni ikna etmeye çalışıyordu. Ama ben güvenmedim. Teklifini kabul etmedim" diye anlattı. O akşam Çiğdem Kayalı ve Uğur Güven mekanı ayrı ayrı terk etti ve o gece hiç konuşmadılar. "Demek ki ayrılmışlar gerçekten" diye düşünüyordum ki, geçen cumartesi akşamı oynanan Fransa-Türkiye basketbol maçında ortaya çıktılar el ele. Demek ki çözülemeyen bir sorun vardı ve haftasonu çözdüler. E iyi bari. Uzun ilişkiler oluyor böyle şeyler biliyorsunuz.

        Bravo başkan

        Bayramın ilk günü Kıbrıs'a gitmek için evden çıkıyordum ki, ev telefonum çaldı. Telefonda, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan vardı ve benim bayramını kutluyordu.Telesekreter mesajı bile olsa belediye başkanının sesini duymak hoşuma gitti. Hem de çok güzel dileklerde bulundu. Bravo başkan. Bu arada Türk Hava Yolları uçağı ilk kez, hem de bayram günü rötarsız kalktı ve Kıbrıs'a ulaşmanın mutluluğunu yaşattı bize. Ve Kıbrıs'ın trafiği İstanbul'u geçmiş. Kimi ararsanız burada. Ajda Pekkan ilk gün Crotas'ta sahneye çıktı. Bayramın en büyük dedikodu ise Ece Erken'in otele yerleştiği an otelde kalan Erdinç Acar ile boşandığı eşi Hande Demir'in ayrılmış olması. Bugün Seda Sayan Rocks Otel'de Tarkan ise Cratos'ta sahneye çıkacak.

        Tuğçe New York'a yerleşiyor

        Bunu hep duyuyordum ama artık kesin emin oldum. Tuğçe Kazaz artık Türkiye'de yaşamak istemiyor. Biliyorsunuz geçen sene Milano'da yaşadı uzun bir süre. Şimdi de New York'a yerleşme kararı almış. Ve hatta uzun süredir de orada bir arkadaşının evinde kalıyormuş ve kendine göre de bir ev arıyormuş. En son Fashion Week'te Gizia defilesinin tek Türk mankeni olarak podyuma çıkmıştı Tuğçe Kazaz. O zaman görmüştüm. Uzaktan izledim. Hiç kimseyle konuşmadı. Hatta defile sonrasında hızla uzaklaştı mekandan. Türkiye'de artık hiç kimseyle muhattab olmak istemiyor ve tamamen bir yabancı gibi yaşamak istiyormuş. Bunun için de uğraş veriyormuş. E ne diyelim... Gitmek isteyene kal denmez. Ama gelmek isteyene bizim milletçe kapımız her zaman açık.

        Siz uyurken

        - Nahide 02.00'de bekarlığa veda partisi yapan bir grup kadın sahneye çıkıp şarkı söyledi. Daha sonra da evlenecek kız arkadaşlarına kucaklarına alıp hoplattılar. Tıpkı asker uğurlamalarında olduğu gibi. Tuhaftı.

        - Love 03.00'de tuvalete girdiğimde bir kız ağlıyordu. Beş dakika sonra bir erkek tuvalete girip, kızı kolundan tutup dışarıya çıkardı.

        - Anjelique 02.30'da locada oturan iki kız o karanlıkta ruj sürmeye çalışıyor. Kızın birisi kırmızı ruju dışarı taşırınca diğer kız da gülme krizlerine tutulup elindeki ruju alıp arkadaşının bütün yüzünü boyadı. Tabii alkolün de etkisi yok değil!

        Diğer Yazılar