Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Önceki gün gazetelerde Nihat Doğan'ın dans yarışmasında olacağına dair haberler vardı. Ancak benim bildiğim kadarıyla Nihat Doğan henüz teklifi kabul etmemiş. Çünkü şimdi başka bir proje üzerinde görüşmeleri sürdürüyor. TNT yetkilileri 'Hababam Sınıfı' serilerinin yeni versiyonunu yapmak için kolları sıvamış. Nihat Doğan'ı da bu serilerin en başında görmek istiyorlarmış. Bu yüzden de gizliden gizliye görüşmeleri sürdürüyorlar. Yani Nihat Doğan, yeni 'Hababam Sınıfı'nın hocalarından biri olacakmış. O yüzden de Acun llıcalı'dan gelen dans teklifini henüz kabul etmiş değil. Zaten dans yarışmasında olacağını duyunca bana tuhaf geldi. Survivor adasında sürekli kavga ettiği Asena da jüri koltuğunda oturacak. Benim bildiğim, hırs küpü Nihat Doğan bunu ancak şartlara göre kabul eder. Ya alacağı paranın çok çok yüksek olması gerekiyor ya da o yarışmadan birinci olarak çıkması... Acun llıcalı da bu şartları kabul ederek kadroya alamayacağı için dans yarışmasında olması çok zor ihtimal gibi geldi bana.

        ***

        Özge bence sırılsıklam aşık

        Dans yarışmasının tek açıklanan ismi Özge Ulusoy, ADL firmasının yüzü oldu. Modacı Cengiz Abazoğlu da bu firmaya yeni bir koleksiyon hazırlıyor. Koleksiyon eylülün ilk haftası gerçekleşecek olan İstanbul Fashion VVeek'te görücüye çıkacak. Tabii defilenin baş mankeni de Özge olacak. Funda Düşgör kataloğu bizlere göstermek için kocaman bir kutu hazırlamış. Kutunun içinden Özge'nin fotoğraflarının yer aldığı poster çıkıyor. Kutu maşallah kocaman. Bana da iki gün arayla iki kutu geldi. Geçen Nişantaşı AşşkCafe'de 15 günde bir yaptığımız dolar günümüze Özge de katıldı. Özge'ye "Maşallah kutu kutu her yerdesin. Kimin masasına baksam senin posterlerin var" dedim. O da bana espriyle "En çok alışverişi yapan kişinin kutusundan çıkacağım. Aslında mesaj bu" dedi. Tabii arkasından kahkahalarla... Yanlış anlaşılmasın efendim. Ama fena fikir değil. Firmanın Özge'yi kandırıp bu fikri hayata geçirmesi gerek. Bu arada Özge'nin yüzünde güller açıyor. Aşk meselelerinde ağzından bir şey sızdırmıyor ama anladığımı söylemem gerekirse Özge sırılsıklam âşık. Şu an açıklamama nedeni ise korku sanırım. Yani iyice emin olmak istiyor. Sonra rahatlıkla açıklayacak, gözlerinin içinin neden güldüğünü.

        ***

        Sabırsız Panpiş

        Dans yarışması demişken, Twitter'da paylaştığı fotoğraflarla bir anda gündeme oturan ve kendinden söz ettiren Hilal Cebeci de dans yarışmasının kadrosunda olacağını açıklayınca Acun llıcalı olayı yalanladı. Aslında bir ay önce Hilal Cebeci'ye böyle bir teklif geldiğini ben biliyorum. Hatta iki kez görüşmeye gitti. Ve bir görüşmemizde, "Teklif çok iyi ama boynumda bir sorun var. Doktora gidip göstereceğim. Eğer izin vermezse kabul etmeyeceğim" dedi. Ve bana da sıkı sıkı, "Ne olur yazma şimdi, söz ilk sana söyleyeceğim. Çünkü Acun yazılmasını istemiyor. Sadece Özge açıklanmış. Onun dışında kimse açıklayamıyor. Açıklanırsa iptal edecek. O kadar tembihlendik" dedi. Ben de işinden olmaması için yazmadım. Çünkü bölüm başı çok iyi para alacaktı. İşini baltalamak istemedim ama sanırım kendisi baltalamış. Çünkü Twitter'da, dayanamayıp yazmış olayı. 'Acun llıcalı da hemen olayı yalanladı. Bu işler böyledir. Eğer yapımcı bir şeye karar vermiş ve istemiyorsa dünyanın en meşhur ismi olsanız da fayda etmez. Keşke Hilal biraz daha sabretseydi. Çünkü gerçekten hem iyi para kazanacak hem de istediği kadar çok gündemde kalacaktı.

        ***

        Şaşıımadım

        ■ Demet Akalın'la Önder Bekensir'in ikinci kez ayrılmasına şaşırmadım. Çünkü ikili yeniden barışacak. O zaman da hiç şaşırmayacağım.

        ■ Ivana Sert ve Yurdal Sert'in olaylı boşanmalarına hiç ama hiç şaşırmadım. Kirli çamaşırların ortaya serilmesine de "E çok doğal. Beklemiyor muydunuz?" diyorum herkese. Aman Tanrım neden böyle düşünüyorum. İşte buna şaşkınım.

        ***

        Siz uyurken

        ■ Love 02.00'de tuvalette bir kız ağlıyordu. Meğer, çantasını kaybetmiş. Ama saatler önce kaybetmiş. Ve bulmak ya da evine ulaşmak için bir çabası yoktu. Öyle ağlıyordu. Üstelik "Buradan sonra nereye gitsek?" diye arkadaşlarına soruyordu.

        ■ KAF:F 01.30'da kalabalık bir masa eğleniyordu. Gruptan biri dengesini kaybetti ve masanın üzerine düştü. Masanın üzerindeki bardaklar da alt katta oturan beyefendinin üzerine...

        ■ MIDPOiNT 00.30'da iki kız "Hadi oraya gidelim" diye karar verdi. Kızlardan birinin telefonu çaldı. Ve bir anda tartışmaya başladı. Telefonu kapattıktan sonra, "Annem beni hâlâ çocuk zannediyor. Eve gitmek zorundayım" dedi ve söylene söylene kalktı.

        Diğer Yazılar