Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bu hafta herkes, Yıldız Tilbe'nin yaptığı bomba itiraf karşısında altüst olmuş. 'Alt Üst Muhabbetler'de Yıldız Tilbe'nin "Bir gece sarhoştum ve Uzay Heparı ile birlikte oldum. Sezen de beni evden kovdu" laflarından sonra yerlerinden fırladıklarını anlatıyorlar. Evet çok tuhaf ama öyle. Yıldız Tilbe açık açık anlattı. Belki de anlatması ve yıllar önce yapılan bir şeyle milyonların önünde hesaplaşması gerekiyordu. Tabii bu açıklamadan sonra eski defterler de bir kez daha açılmış oldu.

        O kadar çok mail aldım ki, anlatamam. Özellikle de Sezen Aksu hayranlarından yani bu konuyla ilgilenenlerden. Kimisi, yıllar önce yapılan Sezen Aksu röportajlarını bulup gönderdi, biri de, "Asla öyle değil böyle" dedi. Yani bir sürü şey... Geçen 'Her Şey Tadında'da da Turhan Alyakut bu ikilinin yıllar önce şarkıyla kavga etmeye devam ettiklerini anlattı.

        Meğer Sezen Aksu, 'Onu Alma Beni Al' şarkısında Yıldız'a, "Bak atının terkisine de atmış gözleri şaşı gelini/Mor kaftanlara sarmış haspam odun gibi belini/Ah verin elime de kırayım cadının derisi kara elini/Seni gidi dilleri fitne fücur kıyametin gelsin" derken; Tilbe de 'Ey' şarkısında Aksu için, "İçindeki nefret söner mi, artar mı/Bedavaya satsan alan olmaz/ Kendin olamadın ya koynuma onu İttin/Yaptıkların hiçbir kitaba sığmaz/O çok toydu, ben çok genç" demiş. E işte sanatçıların silahı da satırlara döktükleri kelimeleri ve melodileri. Bence sanatçılar aralarında söz düellosunu şarkılarla yapsınlar hep. Daha eğlenceli olabilir.

        ***

        Taner hiç yerinde durmuyor

        GEÇEN akşam Meter ile Bebek Happily Ever After' da karşılaştım. Tabii refleks olarak ilk sorum, "Hayırdır Taner yok mu?" oldu. Meter, "Taner otelde. Kaçtım ondan. Beni arıyor açmıyorum.Şimdi buraya gelecek, oturamayacağız doğru düzgün. Her tarafı kırıyor, yıkıyor" dedi. Vallahi ne yalan söyleyeyim haksız sayılmaz. Ben Taner' i orada görsem kaçarım. Çünkü masa, sandalyee dinlemiyor. Çünkü Taner atlayıp, zıplamaktan başka bir şey yapmıyor. Ve artık bu çok ama çok sıkıyor...

        ***

        Emina ile Musti yatakta

        Evet itiraf ediyorum; geçen gün Mecmua Dergisi çalışanları Hilton Otel’ in kral dairesinde ve yatakta fotoğraflarımı çekti. Eylül sayısında göreceksiniz, nasıl oldu bilmiyorum. İnşallah beğenirsiniz. Emina-Mustafa Sandal çiftini de yatağa sokmuşlar. Hem de kendi yatak odalarında, kendi yataklarında çekmişler. Kapak olacak fotoğrafı gördüm; pek bir seksi. Kendi yataklarında poz verdikleri için yabancılık çekmemişler, o çok belli. Şu sıralar ikinci bebeklerini bekleyen çiftin fotoğrafları çok seksi olmuş. Ha unutmadan ikili yatakla yetinmeyip bir de tadilatı süren evlerinin havuzlarında da poz vermişler. Bir hayli dikkat çekecek, şimdiden söyleyeyim.

        ***

        Bu hafta en çok

        * Her zaman saçlarını ve bıyıklarını boyatan İbrahim Tatlıses’in, Başbakan ile birlikte yer aldığı fotoğraflardaki boyanmamış bıyıkları ve saçları konuşuldu.

        * Ayşe Arman’ın röportaj yaptığı herkesle yatağa girip fotoğraf çektirmesi herkesin dilindeydi. Birçok kişi, “Acaba Ayşe Arman benimle de yatağa girer mi?” diye kendi aralarında konuşuyor.

        * İvana Sert ve Yurdal Sert konuşmaların en başında yer alıyor aslında. Bu ikilinin diğer kirli çamaşırları hakkında her kafadan bir yorum çıkıyor. Duyduklarımı yazsam her tarafa kırmızı nokta koymam gerek. Şoktayım! Duymak istemiyorum artık!

        ***

        Siz Uyurken

        ■ ANJELİQUE 02.00'de bir kadın bağıra çağıra konuşuyordu. Kadın, ''Beni aldattı, onu Pınar'la yakaladım. Düşünebiliyor musun? Pınar'la görüşüyor. Onunla da ben tanıştırdım" diye dert yanıyordu.

        ■ VOGUE 00.30'da Buse Terim kalabalık bir grupla birlikte doğum gününü kutluyordu. Mekânda, gece boyunca grubun şen kahkahaları duyuldu.

        ■ ORTAKÖY HOUSE CAFE 01.00'de bir grup kapının önünde vedalaşıyordu. Aralarından bir kadın, çığlık atıp "Ay telefonumu masada unuttum" diyerek koşarak içeriye girdi.

        Diğer Yazılar