Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ASTROLOG Zeynep Turan ve İletişim Uzmanı Aşkım Kapışmak, Serdar Turgut ile sunduğumuz 'Alt Üst Muhabbetler'de konuğumuz oldular. Genel olarak halimizi değerlendirdik. Toplum olarak mutluymuşuz ama tam olarak değilmişiz. Mesela Zeynep Turan, "2012'de dünyanın sonu gelmeyecek, ama dünya şiddetli şekilde öksürecek" diyor. İlk öksürme gerçekleşmiş. Bu sıralar ikinci öksürme gerçekleşecekmiş. Ve bu yıl dört kez büyük büyük öksürüklerle karşı karşıya kalacakmışız. Onun dışında bu ara aşk, meşk durumları da pek sallantıdaymış. Yani sakin olmamız, hemen kavga etmememiz gerekiyormuş. Aşkım Kapışmak'la da mutluluk üzerine konuştuk. Tabii Aşkım'ı bulmuşken magazin dünyasından kimler mutlu, kimler mutsuz konuşmadan geçmek olmazdı. Mesela Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan mutsuzmuş. Tarkan ise çok mutluymuş. Gülben Ergen ise gerçekten mutluymuş ve boşanma olayını çok güzel idare etmiş. Yani aslında bu konu çok uzun. Ve aslında hayat biraz karışık. Daha da karışıyor sanki.

        Sokaktan aşk manzaraları

        ■ O gün ilk buluşmaları. Belli ki mekânda iki saattir oturuyorlardı. Kız, "Sıkılmış gibisin. Sıkıldıysan arkadaşlarının yanına gidebilirsin" diyordu. Erkekten gelen yanıt: "Yok yok sıkılmadım, ama giderim birazdan."

        ■ Twitter'dan tanışmışlar. Bir hafta olmuş. Arkadaşlarına tanışma hikâyelerini heyecanlı bir şekilde anlatıyorlardı. Öyle ki, evlilik planları yapmaya başlamışlar. Arkadaşlarından biri "Bir haftaya kalmaz ayrılır bunlar" diyerek tuvalette ikilinin dedikodusunu yapıyordu.

        ■ Yer Sortie; açılış günü. Tuvaletin içinde iki kadın konuşuyordu. Sortie'ye gelmeden önce iki erkekle tanışmışlar. Kadınlardan biri, "Yok âşık oldum. Olacak gibi değil. Bayıldım. Benim bu adamı ne yapıp edip nikâh masasına oturtturmam gerekiyor" diyordu.

        ■ Yer Nişantaşı Beymen. İki erkek alışveriş yapıyordu. Bir kadın için özel bir hediye seçmeye çalışıyorlardı. Kadına evlenme teklif eden erkek buluşmaya giderken bir de hediye götürmek istiyormuş. Yanındaki arkadaşı ise, "Allah Allah, her seferinde hediye alıyorsun. Alıştıracaksın, sonra hep isteyecek" diyordu.

        Sokaktaki insanın YAZ TELAŞI...

        ■ 5 kilo verdim, daha 5 kilo vermem gerek.

        ■ Hangi diyetisyene gidiyorsun, telefonunu ver.

        ■ Bak orada bir spor hocası var olay. İki günde kas yapıyor.

        ■ Solaryumdan çıktım, bu hafta sonu Bodrum'a gideceğim.

        ■ Alışverişe gidip mini mini elbiseler almam lazım.

        ■ Şimdi aldır göbeğini iki gün sonra hiçbir şeyin kalmaz.

        ■ Benim bir arkadaşım tüm vücudunu yaptırdı. Bu yaz Bodrum, Çeşme esecek.

        ■ Kadın taş gibi oldu. Doktorunu sır gibi saklıyor.

        Diğer Yazılar