Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Madonna bile sahnesine çıkardı PSY'yi Gangnam Style yaptı daha ne olsun. Dünya Gangnam ile dans ediyor. Varsa yoksa Gangnam Style. MTV'de ödülü kapan PSY için Türkiye'de birçok yapımcı ve menajer devreye girmiş. PSY'yi Türkiye'ye getirtmek için uğraşıyorlar. Mesela Acun Ilıcalı Hülya Avşar, Murat Boz, Hadise ve Murat Boz'un jüri üyeliği yaptığı "O Ses Türkiye"nin final gecesi için devreye girmiş bile. Zaten getirtirse Acun getirtir diye düşünüyorum. Ama şöyle de bir detay öğrendim meşhur Gangnam Style hakkında. Yani kulaktan kulağa kendisi hakkında acayip dedikodular var. Kendisinin paraya hiç ama hiç ihtiyacı yokmuş. Çok zenginmiş ve Türkiye'ye de sık sık geliyormuş. Çünkü Türkiye'de madenleri varmış. Vallahi ben söylenenlerin yalancısıyım. Yakında kokusu çıkar tabİi hep birlikte göreceğiz. Ama şu var ki, yakında memlekette de Gangnam Style yapmayan kalmayacak.

        Öğrendim kalçayı eritmiyorlar

        Çarşamba akşamı Jennifer Lopez'in dünyaca ünlü poposunu görmeye tabii ki Ataköy Atletizm Arena'ya koşa koşa gittim. Hem de sahnenin en önüne kuruldum ve konser bitimine kadar inceledim. Maşallah taş gibi. Konserle ilgili detayları dün yazdım. Bugün yazmak istediğim farklı. Şimdi ben "Bu kadar spora, dansa daha küçük bir poposu olması gerekmiyor mu" diye düşünürken bir arkadaşım Çarşamba günü konser öncesinde Les Ottomans'ın spor salonunda JLO ve Casper ile karşılaşmış. JLO iki hoca ile Casper da bir başka hocaYLA çalışmış üç saate yakın. İki hoca JLO'ya koşu bandı üzerinde farklı farklı hareketler yaptırmışlar. Ama poposunun erimemesi için yapılan özel hareketlermiş bunlar. E tabii sen bu popo ile dünyaya kendini tanıt, sonra da erisin. Olur mu hiç. Olmasın, erimesin. İyi böyle JLO. Perşembe günü de sadece Pilates yapmış Jennifer Lopez. Yani her gün spor yapmaktaymış hanımlar haberiniz olsun. Kadın maşallah kas yağını. Sizi bilmem ben konser sonrasında ara verdiğim spora yeniden başladım bile. Hadi kalkın hadi. Hiçbir şey yapamıyorsanız yürüyün.

        Çok şekilciyiz çok

        Tuba Ünsal'ın GQ dergisinin gecesinde giydiği kıyafeti görünce yıllar önce Şenay Akay'ın giydiği siyah transparan elbise geldi aklıma. Ve daha birçok ismin dekolte kıyafeti. Ancak biz Türk insanı şekilciyiz. Bu transparan kıyafetleri bazıları giyince "aman süper, seksi harika" derken bazı bazı isimler de giyince "Tü kaka" diyoruz. Mesela bu bazı isimlere son zamanların en seksi kıyafetlerini giyen Ebru Şancı'yı örnek gösterebiliriz. Ebru Şancı giyince söylenmedik söz kalmıyor. Tüm moda yazarlarımız aman söylenmedik söz bırakmıyor. Şimdi yarından sonra bakınız Tuba Ünsal'ın kıyafetini söz de moda yazarları öve öve bitiremeyecek. İşte ben en çok merakla onu beklemekteyim.

        Artık

        -Beni hiçbir şeyin şaşırtmaması gerekiyorken neden şaşırıyorum?

        -Bazı insanların hırsı beni gerçekten korkutuyor.

        -Kimseye güvenmemem gerektiğini bir değil birkaç kez bir yerlere not etmeye çalışıyorum.

        -İstanbul gecelerinde daha da sevimsiz şeyler oluyor.

        -İnsanlar yaratıcılıktan uzak işler yapmaya başladı.

        Diğer Yazılar