Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaz geliyor, havalar ısınıyor. Mekânlar da bir bir kapılarını yaz konseptleriyle açıyor. Önümüzdeki hafta birçok mekân yazı karşılayacak. Sahil kenarındaki mekânlar yaz mevsimini hareketli geçirmeye kararlı. Bu yaz özellikle Karaköy, Asmalımescit ve Beyoğlu tarafı çok iddialı. Taksim'deki yol çalışmaları birçok kişiyi korkutuyor olsa bile yeni yatırımlar yapmaktan geri durmuyorlar. Bebek tarafında da büyük hazırlıklar var. Birçok yatırımcı bazı bölgelerde riske girmekten geri durmuyor. Ama bana sorarsanız bu yaz sahil kesimi, Nişantaşı, Karaköy ve Beyoğlu yine hareketli olur. Sortie salı günü büyük bir partiyle kapılarını açıyor. Hardal Asmalımescit, Haliç manzarası olan terasının açılışını yaptı. Ama tabii yeni mekânlar da açılıyor.

        İstanbul'a Albüm geliyor

        Mustafa Sirmen, İstanbul'un yeme-içme sektöründe adından söz ettirmeye kararlı. Yeni yatırımlar yapmaya da devam ediyor. Sahibi olduğu Eat & More şirketiyle İstanbul yeme-içme konsept danışmanlığından, mönü seçimine, işletmeciliğinden, halkla ilişkiler faaliyetlerine kadar her alanda büyük başarı gösteriyor. Kuruçeşme Blackk'i de satın aldığını duyunca çok sevindim. Çünkü Mustafa gece hayatının çok iyi bilen eksikleri çok iyi görebilen bir isim. Ekibi de çok sağlam. W Hotel içindeki Okka Restoran ve Ortaköy'deki Behçet sonrasında Blackk de gerçekten güzel bir karar. Oranın güzel bir boğaz manzarası var. 400 kişilik kapasitesiyle eğlence dünyasına yön veriyor. Adı artık 'Albüm' olacak. Mayısta görkemli bir davetle açılacak olan 'Albüm'de sadece Türkçe müzik çalacak. Yani eller havaya eğlence tüm hızıyla devam edecek. Boğaza ciddi bir hareketlilik gelecek bu sene benden söylemesi.

        Ve bu yaz

        - Bu yaz çok eğleneceğiz belli oldu. Babylon Soundgarden Müzik Festivali için geri sayım başladı. Etkinlik 25 Mayıs'ta İstanbul Parkorman, 26 Mayıs Ankara, Ağustos'ta Çeşme Aya Yorgi'de olmak üzere üç farklı şehirde yapılacakmış.

        - Rihanna, Justin Bieber derken konser konser dolaşacağız. Ama ben Tarkan ve Şebnem Ferah'ı bekliyorum. Olmazsa olmazlarım arasındalar.

        Takı da tasarlıyormuş

        Diyorum size işte yerleşecek kadın buraya. Bakın Yolanthe Cabau'nun meziyetleri arasında takı tasarlamak da varmış. Futbolcu Wesley Sneijder'ın Türkiye'ye geldiğinden beri yapılan her teklifi kabul eden yenge Yolanthe şimde de bir internet sitesi için takı tasarımı yapacakmış. Kadının on parmağında on marifet var maşallah. Ya da bu marifet bizim ülkemize gelince ortaya çıktı. Ne diyelim Allah bol kazançlar versin.

        Siz uyurken

        - ÇIRAĞAN Sarayı 00.30 tuvalette iki kadın ayrı ayrı makyaj tazeliyor, ellerini yıkıyor. İkisinin de aynı anda telefonları çaldı. İkisi de aynı anda açtı ve konuşmaya başladı. Sonra da aralarından biri "Dur seni anlamıyorum. Burada biri bağıra bağıra telefonla konuşuyor. Bekle" diyerek dışarıya çıktı. Tuhaf bir andı gerçekten.

        - ORTAKÖY'deki kokereççilerin orada uzun bir sıra var. 02.00'de lüks bir arabadan iki kadın bir erkek indi. Öyle ayakta midye, kokoreç derken bir saat yemek yediler. Kadın daha sonra çantasından rujunu çıkarttı. Koyu kırmızı ruju sürdü gittiler.

        Diğer Yazılar