Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİZLER koltuğunu seven, gücünü ve parayı bırakmak istemeyen insanlara alışık olduğumuz için Timur Savcı’nın aldığı “Biraz mola veriyorum” kararını tuhaf karşılıyoruz. Oysa ki, Timur Savcı şu dönem en çok kazanan yapımcılardan. Yani bu molayı vermese parayı ikiye hatta üçlere beşlere katlayabilir. Ama o “Kendime zaman ayırmak, hayatı kaçırmamak, kendimi yenilemek için ara veriyorum” diyor. Bundan doğal ve güzel ne olabilir. Bu kararı 60 yaşında alsa her şey çok daha geç olacak. O bu kararı 39 yaşında yani en güzel olduğu yaşta alıyor. Parasını kazanmış ve hâlâ da yaptığı her işi ile para kazanmaya devam edecek. Sadece beklenen paralar kadar kazanmayacak bu zaman zarfında.

        Timur Savcı cesur bir adım atıyor bence. Helal olsun ben olsam ben de aynısını yaparım. Bu arada Timur Savcı kendini yenileyecek, depolayacak ve daha güzel işlerle karşımıza gelecek. Yani birçokları gibi kendini tekrarlayıp sonra da yok olmak istemiyor. Çünkü bunun gibi çok örnek var önümüzde maalesef. Bu hırs ile kendini yok eden ve tekrara düşen şimdi adını hatırlayamadığımız bir sürü yapımcı var. Meryem Uzerli de buna benzer bir hareket yaptı ve onu da çok konuşmuştuk. Bence bu iki ismin hareketi koltuklarına yapışan birçok kişiye örnek olmalı. Alınabilecek çok ders var bu hareketlerde. Meryem Uzerli de en popüler en zirvede olduğu dönemde bırakmasaydı şu anda Türkiye’de yaşayacağı ilgi, alaka ve teklifleri düşünebiliyor musunuz? Sayısız reklamda oynardı ama o anne olmayı tercih etti. Ama ben iddia ediyorum şu anda Meryem çok daha kıymetli. Ve bu kaybettiği zamanı ve parayı ilerki zamanlarda katlayacak. Belki bu dönemi burada geçirse kazanacaktı ama bu kadar kalıcı olmayacaktı. İşte buradaki, küçük detay bu. Kendinizi ne kadar geri tutmayı başarırsanız daha kalıcı olursunuz. İnsanın kendine yatırım yapması her şeyden daha değerli.

        Sosyal medya kabadayılığı

        ÜNLÜLERİN yanında olan birçok kişi bana göre gerçekten onları sevmiyor. Çünkü gerçekten onları çok yanlış yönlendiriyorlar. Bir kere kulaktan dolma haberleri onlara iletiyorlar. Bu yüzden sebebi bilenmeyen bir sürü ünlü ya kavgalı ya da mahkemelik. Bunu da geçtim bunu duyup hemen Twitter’da “Kendine gel” ifadeleriyle başlayan twit’ler atıyorlar. Ben buna sosyal medya kabadayılığı diyorum. Yahu bir durun. Bir anlayın, dinleyin. Ona göre karar verin. Ona göre konuşun. Bu ne şiddet celal. Biraz araştırın. Kim ne demiş, ne söylemiş. Ona göre yazıp çizin. Bu sinir ile ne oluruz belli değil.

        Diğer Yazılar