Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dünyanın en güzel kadını da olsanız, en meşhur kadını da olsanız görünen o ki, hiç fark etmiyor. Kadın ne olursa olsun aldatılıyor. Son günlerde “Adriana Lima aldatılıyorsa” diye başlayan cümleler kuruluyor. Ve hızla devam ediyor. Hatta hararetli tartışmalara yol açıyor. Konunun sonu bir türlü gelmiyor. Bitmek bilmiyor. Hatta sonunu da erkekler “Hanımlar kabul edin. Aldatmayan erkek yoktur” diye kapatıyor. Yani “Durum bu kabul edin” demek istiyorlar. Tabii etmek istemeyen kadın yolunu başka bir yöne çeviriyor, çevirmek istemeyen de kendini aldatan erkekle ömrünü devam ettirmeye çalışıyor. Artık ettiriyor mu, işkence mi çekiyor belli değil. Neyse konu yine Adriana Lima’nın Vogue için verdiği pozlara geliyor. Ve diyor ki, “İşte tipik aldatılan kadın hareketi. Kadın hemen açılır, saçılır seksi pozlar verir. Bu pozlar erkeğe ‘Ne kaçırıyorsun’ pozudur” diyorlar. Hanımlar dikkat edin, kendinize gelin. Beyler bu cümleleri kurarak bayağı dalga geçiyorlar kadınlarla. Haksız da sayılmazlar. Çünkü benim de etrafımda o kadar çok aldatılan ve tuhaf hareketler yapan kadınlar var ki. İlla ünlü olmak zorunda değiller. sıradan, tanınmayan kişiler de sosyal medya üzerinden veriyor bu mesajları.

        Kadın aldatılırsa saçını değiştirir.

        Rejime girer.

        Her gün en yakın kız arkadaşlarıyla dışarıya eğlenmeye çıkar.

        Sosyal medyada dudak büzmeli, derin dekolteli, selfie pozları verilir. “Çok eğleniyorum, seni unuttum bile” mesajı verilir.

        Gizli gizli kendisini aldatan erkeği takip eder ama hiç ilgilenmiyorum mesajını da sürekli hatırlatır.

        Kötü insan

        Her insanın içinde iyilik ve kötülük vardır. Ama bazı insanların içinde kötülük duygusu daha fazla.

        Kötülükten beslenirler.

        Mutluluğunu dinlemek değil kötü yaşadığınız olayları bilmek isterler.

        Başarısız olmanızı isterler.

        Acı çekmeniz onları sevindirir.

        Mutsuz olmanız için eski olaylarınızı deşerler.

        Sürekli sizin en mutsuz olduğunuz konu ile sizi yaralamaya çalışırlar.

        Işıltılı davet

        Bu hafta herkes Note’nin ve Bulgaria’nın davetini konuştu. Davetlerin ev sahipliğini ise sosyetenin ünlü isimleri yapıyor. Işıl Reçber de 130. yaşını kutlayan davete ev sahipliği yapınca herkes akın etti. Siyah şık derin dekolteli bir Harvey Leger elbisesi ve Bvlgari mücevherleriyle kapıda karşıladı herkesi. Davetin ev sahibi Işıl Reçber olunca ünlü isimlerin akın etmemesine imkân yok. Tabii haber olmamasına da. O yüzden davet verecek firmalar artık ünlü yüzleri tercih ediyor. Bunda kötü bir durum görmüyorum ben birçok kişi gibi. Gayet güzel ve mantıklı. Sonuç olarak bir dönem böyle davetler çok olmuyordu. Yeniden olmaya başladı. Hareketlilik adına gayet başarılı.

        Diğer Yazılar