Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burcu Esmersoy ile adı anılan Arda Turan hakkında sürekli birileri bir şey konuşuyor. Dün yazdım. Bir aydır Burcu Esmersoy ile Arda Turan ile birlikte diyenlerin yanı sıra bir de başka isimler telaffuz ediliyor. Ben şimdi bunları söyleyeceğim. Malum hepsi yalanlayacak. Varsın yalanlasınlar bizim işimiz olmazsa olmazı yalanlanmak. Arda Turan'ın adı Ceylan Çapa ve İdil Fırat ile anılıyor. Hem de anılırken yaşanan birçok olay ve hikâye de anlatılıyor. Arda Turan'ın söylemlerine kadar hatta ve hatta düşüncelere kadar. O hikâyeleri tabii ki, anlatmayacağım. Ama bilinen bir gerçek vardır ki, "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz."

        Bodrum bu sene hareketleniyor

        Malum bir kaç senedir Bodrum eski popülerliğini kaybetti. Alaçatı ile bir yarış halinde. Fakat bu sene ciddi bir hareketlilik var. Hem yeni mekânlar hem de uzun yıllardır Bodrum'da her hangi bir çalışma yapmayan işletmecilerle. Bugün üç isimden bahsedeceğim. Ama lütfen diğer isimler alınmasın. Çünkü Tolga Sezgin, Ergun Yıldız ve Hakan Özkul uzun yıllar sonra ilk kez Bodrum'da çalışma yapmaya başladıkları için onlardan bahsedeceğim. Yoksa tabii ki, çok önemli isimler yıllardır Bodrum'da güzel işler yapıyor. Bu üç isim hem sosyetenin hem de sanat dünyasının sevip güvendiği isimler. Onların olduğu mekânlara gönül rahatlığı ile her zaman gider ünlü isimler. Çünkü gazetecilere haber vermeyeceklerini ya da kendilerini magazin malzemesi yapmayacaklarını çok iyi bilirler. Ve bu sene özellikle "Bitti orası artık hareketlenmez" denen mekânlara canlılık getirdiler. Diyeceğim odur ki, bir mekânın işletmecisi çok ama çok önemli. Ben bunu her zaman yazıyorum. Eğer doğru insanlarla yola çıkarsanız tutmamasına imkân yok.

        Hakan'a güveniyorlar

        Karaköy'e kimseler bir şey yapmaya cesaret edemezken Lal Dedeoğlu Bej'i yıllar önce açıp bu bölgenin yıldızının çok fazla parlayacağının sinyalini vermişti. Aynen de öyle oldu. Bej, şimdilerin popüler semti Karaköy'ün en eski mekânları arasına girmiş bile. İkinci şubeyi Etiler Hillside'da açtı. Üçüncü şube ise beach, restaurant olarak Yalıkavak'ta. Geçen Bodrum'a gittiğimde ziyaret ettim. Highlight Otel'de bulunan beach tamda doğaseverlerin mekânı olmuş bile. Lal Dedeoğlu ile uzun yıllar birlikte çalışan Hakan Özkul da Bodrum'da. E tabii bu durum camianın hem sosyetik hem de en gözde ünlü isimlerinin pek hoşuna gidiyor. Çünkü kendilerini güvenli ve rahat hissediyorlar. Dizi oyuncuları sık sık bu gizli cennete gidiyor. Çünkü bu yer de rahatlıkla hareket ediyorlar.

        Ergun ve Tolga faktörü

        Türkbükü'nün unutulmaya yüz tutmuş bir oteliydi Maki. Öyle ki, eski popülerliğini yıllar önce kaybetmişti. Ergun Yıldız bir riske girdi ve mimar Halil Adacan ile bitmiş olan mekânı yeniden canlandırdı. Otel'in içine de son yıllarda İstanbul'un en popüler restaurantı Flamingo'yu ve bir anda Asmalımescit'de yıldızı parlayan Pop'u getirttir. Pop'un orada olması demek Tolga Sezgin'in de orada olması demek. Bu yüzden de şimdilerde herkesin dilinde "Ben Bodrum'u silmiştim. Tolga ile Ergun yüzünden geliyorum" cümlelerini duyuyorum. Öyle ki, Derin Mermerci'den, Burcu Esmersoy'a, Özge Ulusoy'dan, Semiramis Pekkan'a kadar. Uzun zamandır gitmeyen insanların vazgeçilmez yeri oldu Tolga ve Ergun'un yeni adresi.

        Bodrum'da neler oluyor

        -Sess Türkübükü'nün yine en iddialısı.

        -Arnavutköy'ün popüler mekanı Level'da bu sene Bodrum'da mekân açtı.

        -Türkbükü Shipahoy'un sevilen ismi Cemal Yarar her sene olduğu gibi yine aynı masasında ve koltuğunda.

        -Ali Sayar 5 Oda'yı hizmete açtı. Malum beş odası var. O yüzden orada kalmak isteyenler sıra bekliyor. Sibel Can her defasında tüm oteli kapatıyor. Haklı tabii.

        -Kuum Otel'de yenilenler arasında. DJ Suat Ateşdağlı ile sezonun ilk partisini verecek.

        -Lahmacun çok popüler. Özellikle de şampanya ve blush eşliğinde içilen.

        Loca fiyatı 3 bin 500 TL

        Memleketimize her sene bir kez gelen DJ David Guetta bu sene yine İstanbul'da konser verecek. Dünya çapında 15 milyon albüm satan DJ'in Türkiye'de hayran kitlesi bir hayli fazla. Aylar öncesinden konserin biletleri tükeniyor. Grammy ödüllü David Guetta'nın 27 Haziran'da Küçükçiftlik Park'ta vereceği konseri en önde izlemek istiyorsanız 325 TL. Ama yok "Ben locaya kurulayım" diyorsanız 3 bin 500 TL'yi gözden çıkartacaksınız. Deluxe Lounge ise 500 TL.

        Diğer Yazılar