Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Teknik direktörler genelde 1 hafta önce kazanan 11’leri bozmazlar. Aykut Kocaman, hat-trick yapan Soldado’yu, takımın silahı Valbuena’yı yanına oturtup sahaya Sivas maçının 11’ini sürmüştü. Futbol bu, kazandın mı akan sular duruluyor.

        Oyunun ilk bölümünde Aatif ile Janssen’in rakip kaleye yolladıkları şutlar dışında Fenerbahçe yine pozisyon fakiriydi. Sahaya çok hücumcu ile çıkan Antalya da çok etkili olamadı. Nasri’ye milyon Euro’lar niye verilmiş, anlamadım. Düşünün devre bitiyor, Antalya serbest vuruş kazanmış, Nasri topu rakibe hediye olarak kullanıyor. O top sonrasında sahneye Giuliano çıkıyor. Yoktan var ediyor, topu götürüyor, Janssen’le ortaklık yapıp kaliteli bir vuruşla golünü atıyor.

        Aykut Kocaman ikinci yarıya da hamle yapmadan başlıyor. Bu yarının başında İsmail Köybaşı’nın ikram pasında Eto’o Volkan’ı avlasa maçın gidişatı da değişecek.

        Antalya’nın topla çok oynadığı ama üretken olamadığı dakikalarda Fenerbahçe de fazlaca pozisyon bulamıyor. Son 25 dakikaya girilirken Aatif kenara, Soldado sahaya gelirken geçen haftanın golleri planlanıyor. Ama bu defa Soldado oyuna girer girmez sakatlanınca yerini Valbuena’ya bırakıyor. Son 15 dakika Fenerbahçe skoru korumaya, ev sahibi de bir gol bulmaya çalışıyor. Ama Antalya’nın ne maçı döndürecek gücü ne de ustalarının (Eto’o, Nasri) sahne almaya niyeti yoktu.

        Zorlu Antalya virajını kayıpsız dönen ve 3 puanı kapan Fenerbahçe artık şampiyonluk hesapları yapmaya hakkı var. Bu arada farkında mısınız? 2 haftadır 2 galibiyet alan takımda Mehmet Topal var. Giuliano’nun da yükselişini, Volkan Demirel’in de geri dönüşünü unutmamak lazım.

        Diğer Yazılar