Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KİMİNLE karşılaşsak, buluşsak ya da kim telefonla arasa ilk sorusu “Ne haber, nasılsın?”- dır ya; aslında bu bir hal hatır sorma değil, selamlama cümlesi. Biz de bir selamlama karşılığı olarak, “İyilik sağlık, sen nasılsın?” der, konuya geçeriz.

        Farkında mısınız, kimse gerçekte nasıl olduğumuzu merak etmiyor... Denedim çünkü, “Nasılsın?” dediklerinde, “Eh işte” diye yanıt verdiklerim de oldu, “Fena değil” dediklerim de ve “Daha iyi günlerim olmuştu” cümlesini kurduklarım da... Hiçbir şey değişmedi biliyor musunuz? Sohbet kaldığı yerden devam etti hep. Ben de baktım dinleyen yok, “Nasılsın?” dediklerinde “Şahaneyim” demeyi alışkanlık haline getirdim pek çoğumuz gibi...

        BİR KEZ DE YÜREKTEN

        Siz de öyle misiniz bilmem ama ben derdimi de söylemem benimle birlikte üzülmeyeceğini bildiğim kişiye. Sevdiğimi de üzmek istemem, o yüzden atarım hep içime içime...

        Oğuzhan Koç’un yeni şarkısı ‘Beni İyi Sanıyorlar’a bu kadar takılma sebebim bu galiba. “Ağlamadım diye sormadılar, beni iyi sanıyorlar...”

        Bu yazıyı okuyan herkes bugün sevdiği en az bir kişiye yürekten bir sorsa ya, “Nasılsın?”. Sonra da beklese gerçek yanıtı vermesini... Belki de ağlamıyor diye iyi sanıyorsunuz onu...

        ***********

        ‘İFTİRAYA TAHAMMÜL EDEMİYORUM’

        İZEL, sosyal medyayla içli dışlı olan ve orada hakkında yazılanları, kendisine yapılan yorumları gereğinden fazla ciddiye alan isimlerden biri. Millet yıllar içinde törpülenir, nasır tutar, türlü numaralar öğrenir ancak zaten duygusal bir yapıya sahip olan İzel tam tersi, yıllar geçtikçe daha da hassaslaşıyor.

        ALBÜMÜ BEKLİYORUZ

        “ENBE’nin yeni çıkacak albümünde Sinan Akçıl ile düet yapan İzel, ENBE’nin Bengü’nün düetine de klip çektiğini ve ikisini aynı anda yayına vereceğini öğrenince ‘Hayır, Bengüler’in klibi yayınlanmasın, benim klibim yayınlansın’ dedi” diye biri internet ortamında bir kuyuya taş atmış.

        İzel sanki dünyanın en büyük olayıymış gibi tutmuş buna yanıt vermiş sosyal medyasından.

        Aradım kendisini, “Neden bu kadar sinirlendin?” diye sordum. “İftiraya tahammül edemiyorum” dedi. “14 Şubat’ta şarkınız çıkacaktı ne oldu da çıkmadı, nedir bu işin aslı?” dedim, anlattı:

        “Evet, aslında şarkı 14 Şubat’ta single olarak çıkacaktı ama ne klibi ne de kendisi yetişti. ‘Albüme koyalım’ dediler, biz de kabul ettik. Albümde pek çok kıymetli isim var. Şimdi hepimiz dört gözle bu albümün çıkmasını bekliyoruz.”

        “Peki bu Bengü’nün klibi dedikodusu nereden çıktı?” dedim. “Bilmiyorum ki, ne ENBE’nin ne de plak şirketinin böyle ucuz promosyon yaptırmayacağını biliyorum. Herhalde benim yanlış anlaşılmaktan ne kadar çok korktuğumu bilen ya da sektörde çok sevdiğim az insandan biri olan Bengü’yle aramı bozmak isteyen biri” diye yanıtladı.

        DUR BİR NEFES AL

        “Hah” dedim, “Düşmüşsün işte tuzağa. Eğer sen sosyal medyandan cevap yazmasaydın haberimiz bile olmayacaktı bu yalan dolandan...”

        “Haklısın” dedi.

        Sosyal medyayı kullanmadan önce durup bir nefes almak gerekiyor. Çünkü sen yumuşak karnını gösterince gelip tekme atan çok oluyor.

        Diğer Yazılar