Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        2000’lerin ilk 10’luğuna kadar İstanbul, dünya starlarının önemli Avrupa ayaklarından biriydi. Michael Jackson’dan Elton John’a, Madonna’dan Sting’e kadar kim varsa her biri İstanbul’da sahneye çıktı, zevkle izledik. Sonra işler değişti. Yabancı organizatörler, menajerler Türkiye’yi konserlerinin Avrupa turnesi ayağından çıkardılar. Çünkü sigorta şirketleri Türkiye’yi ‘red zone’ listesine aldı.

        Yani onlar için Türkiye çok riskli bir bölgeydi. Sanatçıları ya sigortalamıyor ya da çok yüksek paralar istiyorlardı. Haliyle de kimse ‘red zone’ listesinde olan Türkiye’ye gelmek istemiyordu. Anlaşması yapılan konserler de birer birer iptal edildi.

        ONUR MESELESİ YAPTILAR

        Bu işi gerçekten bir onur meselesi yapıp düzeltmek için canla başla çalışan BKM sonunda amacına ulaştı. Ne yaptı etti, bu döngüyü kıracak bir anlaşmaya imza attı; Shakira’yı yeniden Türkiye’de konser vermeye ikna etti. Shakira 11 yıl aradan sonra 11 Temmuz’da Vodofone Park’ta izleyiciyle buluşacak. Duyduğunuz 1280 liralık fiyatlar size ürkütmesin. O, loca fiyatı. Saha içi biletleri 162 liradan başlıyor. Ve bu konser, sanatseverler için karanlık bir dönemin sonlandığının da müjdecisi oluyor.

        **********

        ESKİ SEVGİLİ ALDATILIR MI?

        ADI üzerinde ‘eski sevgili’... Ayrıldığın bir insanı aldatmış olabilir misin? Futbol dünyasının sevilen ismi Tuncay Şanlı bir süre ilişki yaşadığı Melis Sayım’la ilişkisini bitirmiş. Anlaşamıyorlarmış. Şanlı bu ilişkiyi sürdürmek istememiş. Melis Sayım ise seviyormuş Şanlı’yı ve ilişki devam etsin diye elinden geleni yapmış. Ancak olmamış, Tuncay Şanlı ayrılmış.

        İçinde gönül kırıklığı olsa da buraya kadar her şey hayatın olağan akışına uygun. Hikâye buradan sonra başlıyor...

        Şanlı ayrıldıktan sonra Sayım’ın hamile olduğunu öğreniyor. Diyor ki, “Biz yeniden birlikte olmayacağız, bu iş bitti.” Ancak Sayım yine de bu bebeği doğurmak istiyor Şanlı ise biraz da çaresizlikle “Peki” diyor, “Sen kararlıysan doğur, ben üzerime düşeni yaparım.”

        CEBREN VE HİLE İLE

        Aradan zaman geçiyor, Şanlı ile spor spikeri Seyhan Şaşko birbirlerine âşık oluyor. İlişkileri başlıyor. Şanlı, Şaşko’ya durumu anlatıyor ve bu süreçte göz önünde olmamaya özen gösteriyorlar. Yine de el ele görüntü vermekten kurtulamıyorlar. İşte bundan sonra Şanlı tüm kadınların gözünde ‘doğuma birkaç gün kala sevgilisini aldatan adam’ durumuna düşürülüyor.

        Şaşko’nun durumu daha da kötü, sanki sebepmiş gibi...

        Sevgilisinden ayrıldıktan sonra hamile olduğunu öğrenen ve o çocuğu doğurmak isteyen kadınlara hiç itirazım yok. Eğer ‘çocuğu birlikte yaptığın karşı taraf’ın da itirazı yoksa...

        Ama o çocuğu, bir adamı karalamak ya da cebren ve hile ile hayatında tutmak için kullanırsan, buna itirazım var.

        **********

        O YALIYI BÖYLE Mİ SATACAKSINIZ?

        MAIL’İMDE bir haber. Bir emlak şirketinin temsilcisi hanım adına... Ajda Pekkan’ın Beykoz’da doğup büyüdüğü yalı, değerinin üçte biri fiyatına satışa çıkmış. Bahçeköy’deki villasını kiraya veren Ajda Pekkan da ‘anılarıyla dolu’ bu yalıyı almak için harekete geçmiş. Yalıyı satın almak için ilgili mecralara başvuru yapmaya hazırlandığı öğrenilmiş! Neresinden tutsan elinde kalır...

        Birincisi, Ajda Pekkan Bahçeköy’deki evini kiraya filan vermedi, yıllardır orada oturuyor. İkincisi, Pekkan’ın bu yalıdan haberi bile yok, kaldı ki içi ‘anılarıyla dolu’ olsun... Üçüncüsü, Pekkan bu yalıyı almak istese ‘başvuru yapmaya hazırlandığı mecra’ dediği zaten bu emlakçı hanım! Başvuru nedir? Altı üstü “Kaç para?” diyecek ve alacak. Bunu da ‘öğrenildi’ gibi bir metinle vermek nedir? Zaten tek bilen kendisi olacak. Emlakçı hanım söyleyecek ki biz öğreneceğiz.

        Gazeteciye geri zekâlı muamelesi yapan PR’cılar, lütfen düşün artık yakamızdan...

        Diğer Yazılar