Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yıllardır ‘etle tırnak’ diyebileceğimiz kadar yakın iki arkadaşın, Emre Kınay ile Çiçek Dilligil’in arasına ‘şaka’ girdi. ‘Demet Akbağ İle Çok Aramızda’ programı için Emre Kınay’ın hayatındaki kırmızı çizgisi ‘Duru Tiyatro’ya mühürleme kararı çıkarılan şakanın mimarı Çiçek Dilligil ile Emre Kınay dostluklarını bitirdi.

        Yapılan bu ‘şaka’ ile başlayan ve sonra da arada laf taşıyanlar, yanlış anlamalar yüzünden iyice gerilen ikili sosyal medyadan da birbirini takip etmeyi bıraktı. Şimdi yakın çevrelerine, iki dünya bir araya gelse barışmayacaklarını söylüyorlar.

        Yıllar en çok, iç içe geçmiş ilişkileri yoruyor. Birbirlerinin rahatsız oldukları davranışlarını görmezden gelmek insanın ruhunda içten içe büyüyen ve taşınamaz bir öfkeye dönüşüyor. Sonra da işte, incir kabuğunu doldurmayacak bir sebepten patlama yaşanıyor.

        Ben yorulan ilişkilerimi bitirmektense dinlenmeye bırakıyorum. Bir daha hiçbir zaman eski günlerdeki gibi olamayacağımızı bilsem de en azından bu yöntemle tüm o yıllar içinde yaşanmış güzellikleri bir kalemde silip atmak zorunda kalmıyorum.

        ***

        Yanaklarımı yeni aldırdım

        Özge Ulusoy instagram hesabına bir arkadaşı ile yanak yanağa fotoğrafını koyup altına da “Hiç öpmiyim canım, yanaklarımı yeni aldırdım” yazarak takipçilerini kahkahaya boğdu.

        Ulusoy bunu durduk yere yapmadı. Bir gazete Ulusoy’un geçen yıl bir defileden fotoğrafını alıp, "Özge Ulusoy Hollywood modasına uyup yanaklarını aldırdı” yazmıştı.

        Bu tür asparagaslar karşısında Özge Ulusoy’un tavrını çok beğeniyorum. Bağırıp çağırmak, yalanlamak yerine, tıpkı Didem Soydan gibi o da zekasını espriyle birleştirip kullanıyor. Böylece mevzuyu her zaman 1-0 önde kapatıyor.

        ***

        Bu şarkılar senin için

        Ünlü söz yazarı Zeynep Talu yakın arkadaşı şarkıcı Barbaros ile birlikte sahneye çıkmaya başladı. Projelerine ‘Talu Şarkıları’ adı veren ikili sahnede sadece Zeynep Talu’nun ve rahmetli annesi Çiğdem Talu’nun yazdığı şarkıları seslendirirken, şarkı aralarında da o şarkıya ait kendi hikayelerini anlatıyorlar.

        Onları dinlerken fark ettim ki, 90’ların kalbe dokunan pek çok şarkısını Zeynep Talu yazmış.

        90’ların en sevilen isimlerinden Jale’den dinlediğimiz ‘Bu Şarkılar Senin İçin’in de söz yazarı olan Zeynep Talu yakında Barbaros ile birlikte bu şarkının single’ını çıkaracak.

        Bu proje tam da benim gibi özellikle 90’ları çok sevenler için…

        Diğer Yazılar