Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Darth Vader’dan Stormtrooper’dan kısacası Star Wars temasından gına geldi. Her Facebook, Instagram açışımda bu karakterlerden en azından birini görmek geçen yıl şu Facebook’un yaptığı “Facebook in Year” videoları gibi oldu. Baaayııılacaaağııım !!!! Meğer etrafı nerdler sarmış da haberimiz yokmuş. Sosyal medya yüzünden bu olaya tilt olmaya başlamıştım ki, yılbaşının gelmesiyle hepten çığırımdan çıktım. Malum Aralık ayı hediye alman gereken ve bu bakımdan bitmek bilmeyen bir ay olduğu için isyanım çifte kavrulmuş bir vaziyette.

        Fark ettim ki bu temadan ve benzeri işlerden hoşlanmıyorum ama hoşlanan bir sürü arkadaşım var; bende tek hamlede işi bitirmek için onlara internet üzerinden hediye almaya karar verdim. Bilindiği üzere online alışveriş daha az sancılı olduğundan hediyeleri seçer, bir güzel de gönderirim diye düşünüyordum ki hiçte hayal ettiğim gibi sonuçlanmadı. Çünkü; internette o kadar fazla “Star Wars”, “Darth Vader” ya da “Stormstrooper” eşyası var ki, hadi seç içinden birini. Böyle bir sürü internet sitesinde eşyalara bakarken insanların tercih ettikleri ürünlere dikkat etmeye başladım. Tercih edilen eşyaların güzel olmamaları bir kenara dursun, kullanışlı bile değiller. Adamlar niye evlerinde böyle absürd eşyaları tercih ediyorlar, en ufak bir fikrim yok. İşte bakın dikkatimi çeken en çok satılan ve stoklarda bile kalmayan “Star Wars” temalı eşyalar:

        • Topuktaki Darth Vader/ Stormtrooper Bir spor ayakkabının tasarımında bence en fuzuli nokta topuktaki bir kabartmanın kimi nasıl mutlu edeceği? Giydiğinde görmeyeceksin bile!
        • Nerdesin aşkım, nevresim aşkım! En sempatik Star Wars eşyası! En çok satılanlar arasında, belki de en işlevli olan bu nevresim.
        • Su bile içmek meşakkatli Bu bardaklarda çay, kahveyi içmek bir kenara dursun su bile içmek marifet ama gelin görün ki adamların en çok istediği eşyalardan bir tanesi de bu bardaklar!
        • Gücün karanlık tarafı seni temizleyecek Garip bir fantezi! Darth Vader’ın kaşından, gözünden, ağzından sular fışkırıyor sende o suyla yıkanıyorsun.
        • Karanlık evler Uykunun hakkın rahmetine kavuştuğu bir anda ışık demeti saçan Darth Vader sana bakıyor! Vaauuuvvv!!!!

        Diğer Yazılar