Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        “SEKS satar” reklam sektörünün eskimeyen sloganı olsa da, gündelik hayatımızda bile çok rahat karşılaştığımız bir örnek oldu çıktı. Sosyal hayatımızı düzenleyen bütün aplikasyonların yeni kişilerle tanışmak için kullanılmaya çalışıldığını biliyorsunuzdur herhalde. Hatta sosyal medyanın yaygınlığı sayesinde, ünlü olmasanız bile seksi olma özelliğinizle bütün dünya tarafından tanınır bir hale geliyorsunuz. Bunun son örneği seksi manav Wang Xianghong. Tayvan’da bir manavda çalışan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi, internet sayesinde dünyanın gözlerini üzerine çevirdi adeta. Sanatçılar da klipleri konserleri bıraktı Instagram’ın en seksisi olmaya çalışıyor. Hatta erkekler ve kadınlar arasında bile bu savaş mevcut. Madonna’nın, Rihanna’nın çıplak Instagram’larına alışmışken önceki gün Justin Bieber’ın poposu gündeme düştü. Biz konuyu konuşurken bu sefer John Legend’ın poposu gündeme düşüverdi. Karısı tarafından çekilen fotoğrafa “Kocam Justin’den daha güzel” notu iliştiriliverdi hatta. İnsanın karısı bile bu fotoğrafı koyabiliyor gördüğünüz gibi. Bizim ülkece her zaman abarttığımız konulardan biri de bu çıplaklık. Genel ayıp kafasından çıkıp “tercih meselesi” mantığına geçsek fena olmayacak sanki. Bizde bir ünlü poposunu Instagram’a koysa başına gelebilecekleri az çok tahmin ediyor ve olasılıkta doğacak bir kargaşadan bile fenalık geçirebiliyorum. Kim ne yaparsa yapsın moduna geçebilsek ülkece rahatlayabileceğiz galiba.

        Bodrum’a yeni otel

        CUMARTESİ Bodrum’da Leka Hotel’in açılış partisi vardı. İstanbul’dan gelen bir eğlence tayfası partiyi ateşlendirmek için hazırdı adeta. Partinin anneleri Bennu Gerede ve Ayşe Kucuroğlu çocukları evde bıraktıkları için bir gece uzaklaşabilmişlerdi İstanbul’dan. Irmak Ünal da çocuğunu kucağına almaktan kolunun ağrıdığından bahsediyordu. O söyleyince fark ettim ki minyon anneler için kucağa alınması gereken bebek, fizik tedavisel bir sorun teşkil edebiliyor pekâlâ. Partinin bir diğer ünlüsü Naz Elmas elindeki selfie çubuğuyla fotoğraf yakalamaya çalışıyordu. Selçuk Kaya’nın herkesi topladığı günün bir araya gelme amacı Leka Hotel ise Bodrum Marina manzaralı şık bir butik otel. Otel havuzu klasik mavi taşlarla kaplanacağına yeşil mermerle döşenince zaten görsel olarak kalbimi kazandı. Daha çok yabancı turistin olduğu sakin bir otel peşindeyseniz güzel bir seçim olabilir.

        Survivor stili

        BODRUM uçağından inen hanımların koca koca bavullarına bakınca “Evini getirdi herhalde” demeye o kadar çok alıştım ki, Bodrum’a birlikte uçtuğum Bennu Gerede sadece el çantasıyla uçaktan inince garipsedim. İlk önce “Bavulunu almayı unuttu herhalde” diye düşündüm, hatta o yüzden “Bavulun nerede?” diye sordum. O da kolundaki standart el çantasını gösterip “İşte bu” deyince şaşırdım normal olarak. Kız arkadaşlarımla birlikte uçarken iki günlük tatil için aldıkları onlarca kıyafete alışkın olduğum için Bennu’yu garipsedim. “Survivor’dan sonra başlayan bir özellik mi bu?” diye sorunca güldü hatta. “Yazın çok bir şey giyilmiyor ki, iki elbise bir terlik” diye açıklama yaptığında iyice şaşırdım. Hani erkekler genelde bu bilinçteyizdir zaten de bir kadının bu fikirde olması bana “Bravo” dedirtti.

        GÖBEK AŞKI

        HAMDİ Alkan’ın maşallah dedirten göbeğine, eşi Selen Görgüzel’in “seksi” tanımlaması yapması birçok evden “Yok artık” nidalarını çınlattı ama bilmediğiniz bir şey var, göbek takıntısı olan, şişman seven insanların sayısının hiç de fena sayılarda olmadığı. Ben de bir gün şişman bir kız arkadaşım “Bilmiyorsun Oben, bana Kate Moss’muşum gibi davranan adamlar var” dediği zaman ayılmıştım. Zevkler ve renklerin tartışılmaması gereken bu dünyada herkesin “seksi” anlayışı kendine tabii ki.

        Diğer Yazılar