Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hafta sonu Erzurum’da artık klasik haline gelen bir derginin Winter Weekend’i vardı. Kayaksever ünlüler bir araya gelip, spor yapıp eğlenerek güzel bir hafta sonu geçirdi. Bu fikrin ardından birçok dergi buna benzer hafta sonları düzenlemeye başladı ama asıl fikrin yerini kimse tutmuyor tabii. Gündüz Erzurum’un karlı sokaklarında dolanıp alışveriş yapan oyuncular, fotoğrafçılar akşam olunca Sway Hotel’in diskosunda eğlenmesini de bildi. Kayak denince akla ilk gelen çift Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan, kızları Su ile birlikte sürekli kar pistindeydi. Yağmur, Su ile birlikte geçirdikleri kazanın etkisinden bahsediyordu, normal olarak kızı için çok korkmuş. Bu tatil güzel anılar yüklemek için iyi fırsat oldu.

        Konu dans pistine gelince herkesin hayran hayran izlediği isim Jülide Ateş oldu. Hafta sonunun tadını en çok çıkaranlardan biri kesinlikle o ve eşi Emre İskeçeli’ydi. Hafta içi Show TV Ana Haber bülteniyle karşımıza gelen Ateş tatil fırsatında eğlenmesini bildi. Kendisiyle yaptığımız sohbette öğreniyorum ki, güzellik kraliçesi seçilmesinin ardından karşılaştığı tepkiler nedeniyle başarısının keyfini tam olarak yaşayamamış aslında. “19 yaşına kadar sokakta görünce ‘Ne güzel kız denilen’ biriydim ama aynı sene Türkiye güzeli seçilince işler değişti” dedi. Türkiye güzeli seçildikten sonra yolda karşılaştığı kişilerden “Bu muymuş Türkiye güzeli” benzeri lafları duya duya güzel olup olmadığını sorgulamaya başlamış. Neden halk olarak keyif bozmaya meyilli olduğumuzu merak ediyorum aslında. İnsanlara sosyal medyadan estirilen terörün bir mazisi varmış, bunu da öğrenmiş oldum.

        *************

        SPRİTÜEL SÖĞÜŞLEME

        Yükselen bilgisizlik döneminin bize en büyük hediyesi, çığ hızıyla artan nefes terapistleri ve yaşam koçları, insanların duymayı istedikleri şeyleri söyleyerek onları söğüşlemeye devam ediyor. Spritüel kandırmacanın divalarında Nevşah Fidan, eşcinsellerin yanlış nefes aldığını söyledikten sonra şimdi de ateistlerin nefes almayı bilmedikleri için Tanrı inançları olmadığını, onun terapilerine giderek Allah yolunu bulabileceğini iddia etti.

        Aynı televizyon programında hiçbir bilgisi olmadığı halde ‘manyetik alan’lardan bahsedip bilimsel terim gevelemeleriyle cahil kandırmaktan öteye gidemiyor. Birkaç seminere katılarak öğrendiği sözde terapi yöntemini ulvi hale getirmek için “Bana Allah tarafından verilen hediye ve görev” diye bahsedebilen birinin sizi iyileştirebileceğine inanıyorsanız ciddi ciddi psikoloğa gitmenizin vakti gelmiş, başka yere para harcamanıza gerek yok aslında.

        *************

        OLAN BİTEN!

        - Manuş Baba şarkısı ‘Eteği Belinde’nin başka bir şarkıyla benzerlik taşıdığı ispatlanınca Türkiye’de müzik yapmanın ne kadar zor olduğuna dair bir açıklama yayınladı. Yazdığı satırlar, işlediği mağdur edebiyatı falan güzel de konumuz o değil ki. Konumuz şarkısının başkasının bestesiyle neredeyse aynı olması. Yeni bir açıklama gelir mi acaba, bu sefer özgün olsun ama!

        - Kadıköy’ün canlı müzik mekânı Dorock XL, 20 Aralık Çarşamba gecesi “Barınakları Müzikle Isıtalım” projesini hayata geçiriyor. Zerrin Özer, Ali Güven ve Şükriye Tutkun’un barınaklardaki dostlarımız için vereceği konsere destek fena olmaz.

        Diğer Yazılar