Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KÖTÜ başlayan ama sonlara doğru biraz olsun umut veren bir sene oldu 2017.

        Magazin dünyası yükselişe geçti ama müzik dünyası için aynı şeyi söylemek imkânsız. Bu yüzden bol bol film izledim... ‘King Arthur’, ‘Split’ ve 10 kere daha çekilse yine de klasik olacak ‘It’ (O) baş köşemdeydi. Dizi dünyasında ‘Stranger Things’ benim için hayal kırıklığı oldu.

        Müzik dünyasına gelince Tarkan’ın albümünü büyük mutlulukla kucakladım ama 1 ay geçtikten sonra baktım ki ‘Çok Ağladım’ haricinde hiçbir şarkıyı dinlemiyorum. Benim için ilk 3 Sezen Aksu, Ayşe Hatun Önal ve Onurr’un albümleri arasında paylaşıldı. Ceylan Ertem ve Jabbar da 2017’nin kazananlarındandı. Yabancı poptaysa güzel albümler patlaması yaşandı. En çok Calvin Harris’in eski günlerine dönüşünü kutlayan ‘Funk Wav Bounces’ını dinledim. R&B’de Drake ‘More Life’ ile Kendrick Lamar ‘Damn’ arasında gidip geldim. Alternatif tatlarda Perfume Genius ‘No Shape’ ile, Björk nihayet gereksiz melankoliden kurtulduğu ‘Utopia’ albümüyle ve The Horrors ‘V’ albümüyle fazlasıyla dinlendi.

        ****************

        KLİPLERDE OLAN BİTEN

        BU yılın en iyi albümlerinden birine imza atan Onurr, radyolarda defalarca çalınmaya aday şarkısı ‘Ağlayamam’ için Londra’da çektiği alternatif kafadaki videosunu ortaya bıraktı. Onurr’un müziği ne kadar yayılırsa o kadar iyi.

        Aylin Coşkun’un bugüne kadar pek de ciddiye alınacak şarkıları olmamıştı ama yeni single ‘Sinsirella’, şeytanın bacağını kırdıracak cinsten. Şarkının Ersay Üner ve Ozan Bayraşa elinden çıkmış olma konusu da önemli tabii. Gülşen Aybaba’nın çektiği klibin yakışıklısı Brezilyalı manken Sidney Mello.

        Gülben Ergen mesaj kaygılı yeni Sezen Aksu şarkısı ‘Yansın Bakalım’ın tanıtımı için tüm yazarlara içinde kına olan bir kutu gönderdi. “Ben yanmam siz derdinize yanın” alt mesajlı kutuyu açtık da içinden yeni bir hit yerine sıradan bir Sezen şarkısı çıktı.

        ***************

        NİŞANTAŞI ÇATIYA ÇIKTI

        GEÇTİĞİMİZ yaz Alaçatı’nın en popüler mekânlarından biri olan Limon Köyiçi, kışları geçirmek üzere Nişantaşı’na taşındı. Nişantaşı Exclusive Resort’ün en üst katına açılan mekânla beraber Nişantaşı iyi bir yemek sonrası Türkçe müzikle eğlenebileceği bir yere kavuşmuş oldu. Bir ara ilk gün azizliği olarak asansör bozuldu ama konuklar hiç umursamadan 7. kata tırmandı.

        Mimar Murat Özalp’in, Alaçatı’daki şubenin dokusunu İstanbul’a taşımış olması şık bir detaydı. Gözde sanatçı Emre Yusufi’nin tablosu da ortama enerji katmış. Yüksek tavanlar sayesinde en üst katta değil de tatlı bir dağ evinde gibi hissettiğiniz mekân, işletmeci Serkan Koca’nın imzasını taşıyor

        Diğer Yazılar