Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İçinde bulunduğumuz yaz günlerinde sıcaklıklardan ve şehir stresinden bunalanlar için İstanbul’un en iyi plajları…

        SUMA BEACH

        Suma Beach, kuşkusuz İstanbul’un en iyi ve en eğlenceli plajlarından biri. 60’ların retro ruhunu yansıtan mekan, özellikle partileri ile çok ünlü. Kilyos’taki Suma Beach’e giriş; hafta içi 50 tl., hafta sonu 60 tl. Vereceğiniz ücrete, minder, duş, giyinme kabini, internet, otopark, şezlong ve şemsiye dahil.

        BABYLON BEACH

        Gün boyu süren eğlenceli aktiviteleri, gün batımı partileri ve geniş müzik yelpazesiyle, deniz, kum, güneş ve yem yeşil doğasıyla, İstanbulluların kaçış noktası Babylon Kilyos, İstanbul’un en iyi plajlarından biri. Pek çok İstanbul’lunun uğrak durağı olan plaja giriş hafta içi 40 tl., hafta sonu 60 tl. Ücretsiz wi –fi hizmeti de veriliyor.

        HIGH BEACH CLUB

        Lana Del Rey esintili adıyla bile çok cool olan High Beach Club, şehre yakın, gerçek bir tatil ortamı sunuyor. Plaj, deniz, canlı dj performanslarının yanı sıra havuz ve içerisinde bulunan mekanlar ile eşsiz bir deneyim yaşabilirsiniz. Sarıyer’de bulunan High Beach Club’a sezonluk olarakta üye olabiliyorsunuz. Sezonluk tek kişi için 1000 tl., iki kişi için 1500 tl. ödüyorsunuz. Hafta içi plaj giriş ücreti, 30 tl. (havuz kullanımı dahil 50 tl.), hafta sonu ise 60 tl. (havuz kullanımı dahil 100 tl.) bu ücretlere şezlong, duş, şemsiye, havlu, tuvalet ve minder kullanımı dahil. Ayrıca, plajın belli noktalardan kullanabileceğiniz shuttle hizmeti de bulunuyor. (15 – 20 tl.)

        BURÇ BEACH

        İstanbul ve plaj denilince, ilk akla gelen mekanlardan biri olan Burç Beach, Kilyos’ta bulunuyor. Güney sahillerinin konforu ve neşesini yanı başınıza getiren Burç Beach’te, şemsiyelerin altında güneşlenip, ister güneşlenme terasında, minderlerin üzerinde güneşin keyfini çıkartabilirsiniz. Su sporları da alternatifleriniz arasında. Sezonluk kişi başı 750 tl. öderken, aile için 900 tl. ödüyorsunuz. Günlük giriş ücreti ise, hafta içi 30 tl., hafta sonu 50 tl.

        ELIO SEDEF

        Elio Beach, yüzme için ayrılmış alanı ve Beach A La Carte menüsü ile tatil için uzak destinasyonlar seçmek istemeyen İstanbul’lu misafirler için harika bir tercih. 70 şezlong ve VIP Lounge ile çevrili Elio Beach, hafta sonları ise su sporları eğitimleri ve Happy Hour partileri ile plajda eğlence keyfini doyasıya yaşatıyor. Plaja giriş ücreti 50 tl. Duş, tuvalet, şemsiye, şezlong ve havlu hizmeti bu fiyata dahil. Bu arada mekanda, her Cuma gecesi canlı müzik var, aklınızda olsun.

        YÖRÜK ALİ PLAJI

        Büyükada’da bulunan Yörük Ali, hem konaklama hem de plaj hizmeti veriyor. Büyükada’nın en özel mekanları arasında bulunan Yörük Ali plajında, gün boyu denizin tadını çıkarabilir, akşam ise; canlı müzik eşliğinde yemek yiyebilirsiniz. Mekanın, Büyükada İskelesi’nden ücretsiz ulaşım hizmeti de bulunuyor. Plaja hafta içi ve cumartesi günleri 30 tl., Pazar ve resmi tatillerde 35 tl. ödeyerek giriş yapabiliyorsunuz. Şemsiye, şezlong, sehpa, duş, tuvalet, giyinme kabini bu ücrete dahil.

        AQUA GREEN BEACH

        Heybeliada’da bulunan Green Beach; ulaşımı ile kolay, tatil beldelerini aratmayacak güzellikteki doğası ile, çekici bir tatil rotası. Yeşille maviyi buluşturan mekan, hafta içi ve hafta sonları, hem arkadaşlarınızla, hem de ailenizl birlikte hoş vakit geçirebileceğiniz bir plaj. Plaja giriş için; hafta içi: aile (bir kişi) 35 tl., tek giriş: 45 tl., hafta sonu: aile (bir kişi) 45 tl., tek giriş: 55 tl. ödüyorsunuz.

        AQUABEACH

        Şile’de bulunan Aqua Beach, hafta sonlarınızı veya hafta içi tatil günlerinizi değerlendirebileceğiniz mekanlardan biri. Kahvaltıyla başlayabilir, kendinizi deniz ve güneş ikilisine bırakıp, akşamüstü Happy Hour’da coşabilirsiniz. Gün içerisinde çeşitli müzik ve dans aktiviteleri ile keyifli zaman geçirebilirsiniz. Mekanın gruplara özel barbekü ve brunch hizmeti de bulunuyor. Giriş hafta içi 30 tl., hafta sonu 40 tl. Bu ücrete, giyinme kabini, duş, tuvalet, şezlong ve şemsiye dahil.

        Diğer Yazılar