Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bundan yıllar önce iki çocuklarına rağmen boşanan Arte Tahir ve Mehmet Çelik'in meğer uzun süredir aralan limoniymiş. Gece hayatına düşkünlüğü ve çapkınlığıyla tanınan işadamı Mehmet Çelik, en son Pınar Eliçe'yle aşk yaşamıştı. Arte Tahir de işadamı Tufan Yenigün'le uzun süre flört etmişti. Miray ve Mehmet Can adında boylarınca iki çocuğu olan Arte Tahir ve Mehmet Çelik, geçtiğimiz ay bir araya gelmişler. Yanlış anlaşılmasın "Bir araya gelmişler" derken sadece 21 yaşına giren kızları Miray'ın doğum günü için gerçekleşmiş bu buluşma. Bu sayede aralarındaki küslük de sona ermiş.

        ***

        Sevgilisi için okul değiştirdi

        Grand Yazıcı Otelleri'nin sahipleri Hayri-Lale Yazıcı çiftinin oğulları Mehmet Can Yazıcı, beni ve daha birçok kişiyi çok şaşırttı. Bu sene üniversite sınavlarına giren Mehmet Can'ı babası Hayri Bey ve ablası Bahar Hanım ileride otellerinin başına geçsin diye İsviçre'deki en iyi uluslararası otel yöneticilerinin yetiştiği Les Roches'e sokmak için uğraşmış ve Mehmet Can'ı okula kabul ettirmişler. Bu arada Türkiye'deki üniversite sınavlarına giren Mehmet Can Yazıcı, Boğaziçi Hukuk ve Ekonomi Bölümü'nü de kazanmış. Hatta yüzde yüz burslu olarak. Ancak Hayri-Lale Yazıcı çifti, bursu ihtiyacı olan başkaları kullansın diye kabul etmemişler. Şimdi bomba geliyor: Birçok gencin hayali olan bu eğitimi Mehmet Can Yazıcı, sevgilisi için elinin tersiyle itmiş. Önce sevgilisini Türkiye'de bırakmamak için İsviçre'ye gitmemiş, daha sonra da Boğaziçi Üniversitesi'ni kabul etmeyerek sevgilisinin okuduğu Yeditepe Radyo-Televizyon Bölümü'ne yazılmış. Sizler de şaşırdınız değil mi? İnşallah Mehmet Can Yazıcı verdiği bu karadan dolayı ileride pişman olmaz.

        ***

        Londra'da özel davet

        Her yıl ekim ayında Londra'nın Regent's Park'ında gerçekleşen ve dünyanın en önemli sanat fuarlarından biri kabul edilen Frieze Art Fair, bu yıl çok özel bir yemek davetine sahne oldu. İstanbul'74 Kreatif Başkanı Demet Müftüoğlu Eşeli, Lehmann Maupin Sanat Galerisi'nin ortaklarından Rachel Lehmann ve sanat danışmanı Isabella İçöz'ün ev sahipliğinde gerçekleşen davete dünyaca ünlü sanatçılar ve İstanbul sosyetesinden bazı isimler katıldı.

        ***

        Bebekler yolda

        Geçtiğimiz haziran ayında Barış Celepçi'yle evlenen Dilruba Sarıyer ve bir yıl ayrı kaldığı eşi Erdinç Acar'la yeniden barışarak evlenen Hande Acar'ı geçtiğimiz günlerde Akmerkez'de gördüm. İlk bebeğini doğuracak olan Dilruba Celepçi'nin erkek çocuğu olacakmış. Bir erkek çocuk sahibi olan Hande Acar ise ikinci bebeğini kız doğuracağı için çok mutluymuş. Dilruba Hanım'ın hamileliği biraz yorucu geçiyormuş. Bu yüzden fazla işe gitmemeye ve kendini fazla yormamaya çalışıyormuş.

        Diğer Yazılar