Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Zeynep Tokuş: İnanın hiçbir şey öyle bir günde olmuyor - Magazin haberleri
        1

        1998 yılında katıldığı güzellik yarışmasında tanındıktan sonra oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile boy gösterdiği 'Deli Yürek' dizisiyle ünlenen Zeynep Tokuş, ekranlardan uzak sakin bir yaşam sürdürüyor.

        2

        2011 yılında üniversite aşkı Erdem Yılmaztürk ile evlendikten sonra televizyon dünyasına veda eden Tokuş, kariyerine yoga eğitmeni olarak devam ediyor.

        3

        Egzersiz yaptığı anları sık sık sosyal meyda hesabından yayınlayan Zeynep Tokuş, bu süreçte harcadığı çabayı takipçileriyle paylaştı.

        4

        43 yaşındaki Tokuş, gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

        İnanın hiçbir şey öyle bir günde olmuyor... Meyve ağacı misal; emek istiyor, su istiyor, güneş istiyor, budanmak istiyor, her şeyden önemlisi zaman istiyor olgunlaşıp meyve vermek için. Nihayetinde bir küçücük tohum her bir meyvesinin içinde de tohum barındıran bir meyve ağacına dönüyor mu dönüyor.

        Mesela bugüne kadar pratiğimde yüzlerce kez düştüm. Hatta bugün bile kaç kere düştüm bilmiyorum... Ama yeni şeyler denedim ve denemeye devam edeceğim inşallah. Her düşüşüm beni bir başka yere taşıyacak ve ben böyle büyüyeceğim, öğreneceğim gelişeceğim, meyve vereceğim. Yürümeye devam, yolculuğun tadını çıkar.

        5

        Instagram hesabını aktif kullanan Zeynep Tokuş'un geçtiğimiz günlerde eşi Erdem Yılmaztürk koronavirüse yakalanmıştı.

        6

        Tokuş, tedavisi evde süren Yılmaztürk'ün kaldığı odayı dezenfekte ederken çekilen eğlenceli karesini "Kocanın karantina odasını temizlemek için cesaretini topla ve tüm özel güçlerini kullan" notuyla yayınlamıştı.

        7

        Zeynep Tokuş

        8

        Zeynep Tokuş

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ