Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Zeynep Tokuş'tan son dakika itiraf: Yoga bana şifa veren kıymetli hazine
        1

        1998 yılında katıldığı güzellik yarışmasında tanındıktan sonra oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile boy gösterdiği 'Deli Yürek' dizisiyle ünlenen Zeynep Tokuş (45), artık ekranlardan uzak sakin bir yaşam sürdürüyor.

        2

        2011 yılında üniversite aşkı Erdem Yılmaztürk ile evlendikten sonra televizyon dünyasına veda eden Tokuş, kariyerine yoga eğitmeni olarak devam ediyor.

        3

        Egzersiz yaptığı anları sık sık sosyal medya hesabından yayınlayan Tokuş, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Dubai'deki bir plajda şpagat (bacak açma) hareketini gerçekleştirerek, fotoğrafçı Anna Duyus'a poz veren ünlü isim, o anları Instagram'dan paylaştı.

        4

        "YOGA BANA ŞİFA VEREN KIYMETLİ HAZİNE"

        Gönderiside yogaya olan tutkusunu da dile getiren Zeynep Tokuş, şu ifadeleri kullandı:

        Yogaya 38 yaşımda başladım, şunun şurasında 6 sene evvel... Sayısız faydasını gördüm. Hem ruhsal hem bedensel... Anlatmakta bitmez. Çoğu zamanda yine yoga sayesinde çok güzel insanlarla tanıştım, dostluklarımı derinleştirdim. Daha neler neler... Tutkuyla ders vermemin altında yatan en önemli sebep de bu... Bana bu kadar şifa veren bu kıymetli hazinenin yolunu herkese tarif etmek niyeti...

        5

        "HİÇBİR ŞEY ÖYLE BİR GÜNDE OLMUYOR"

        Tokuş, daha önce bu süreçte harcadığı çabayı da takipçileriyle paylaşmıştı. Zeynep Tokuş, konuyla alakalı şunları söylemişti:

        İnanın hiçbir şey öyle bir günde olmuyor... Meyve ağacı misal; emek istiyor, su istiyor, güneş istiyor, budanmak istiyor, her şeyden önemlisi zaman istiyor olgunlaşıp meyve vermek için. Nihayetinde bir küçücük tohum her bir meyvesinin içinde de tohum barındıran bir meyve ağacına dönüyor mu dönüyor.

        Mesela bugüne kadar pratiğimde yüzlerce kez düştüm. Hatta bugün bile kaç kere düştüm bilmiyorum... Ama yeni şeyler denedim ve denemeye devam edeceğim inşallah. Her düşüşüm beni bir başka yere taşıyacak ve ben böyle büyüyeceğim, öğreneceğim gelişeceğim, meyve vereceğim. Yürümeye devam, yolculuğun tadını çıkar.

        6

        "EMEKLİ OLDUM"

        Öte yandan ünlü isim, daha önce gazetecilerin "Ekranlara dönmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna da yanıt vermişti. Tokuş, "Ekranlara dönmeyi düşünmüyorum, emekli oldum. Yoga yapıyorum, şu an için gayet iyiyim." demişti.

        7

        Zeynep Tokuş

        8

        Zeynep Tokuş

        9

        Zeynep Tokuş

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ