Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Beşiktaş - Monaco maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Beşiktaş maçı canlı izle - Futbol Haberleri

        Şampiyonlar ligi’nde bu sezonoynadığı futbolla dikkat çekenve grubundaki ilk 3 maçını kazanıp büyük sükse yapan Beşiktaş, 2 hafta önce Fransa’da 2-1 devirdiği monaco’yu Vodafone Park’ta konuk ediyor... Peki, Beşiktaş-Monaco maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

        Son 16’ya kalmak adına oldukça kritik bir maç oynayacak Siyah-Beyazlılar, kazanırsa gruptan çıkmayı garantileyecek. Kartal, Fransız rakibi ile berabere kalması halinde ise Portekiz’den gelecek sonucu bekleyecek. Beşiktaş, Leipzig’in, Porto’yu yenmesi halinde bitime 2 maç kala 2. tura adını yazdıracak.

        BEŞİKTAŞ-MONACO MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Temsilcimiz Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 4. hafta maçında Monaco'yu evinde ağırlayacak. Beşiktaş-Monaco maçı 1 Kasım 2017 (bugün) saat 20.00'de başlayacak. Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşma Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak ekrana gelecek. Karşılaşmada İtalya Futbol Federasyonu'ndan Paolo Tagliavento düdük çalacak. Tagliavento'nun yardımcılıklarını Alessandro Giallatini ve Filippo Meli yapacak.

        • İki takım arasında geçtiğimizmaçta Beşiktaş deplasmanda 2-1 kazanmıştı.
        • Beşiktaş, ligde ve Avrupa'da oynadığı son 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.
        • Monaco, ligde ve Avrupa'da oynadığı son 5 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.
        • Beşiktaş, ligde ve Avrupa'da oynadığı son 5 maçta 8 gol attı, kalesinde 7 gol gördü.
        • Monaco, ligde ve Avrupa'da oynadığı son 5 maçta 8 gol attı, 6 gol yedi.
        • Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde grubunda 9 puanla lider durumunda.
        • Monaco, Şampiyonlar Ligi'nde grubunda 1 puanla son sırada yer alıyor.
        • Beşiktaş, Fransa takımlarıyla Avrupa kupalarında evinde oynadığı 4 maçı da kaybetmedi.
        • Monaco, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 6 deplasman karşılaşmasının sadece birinden galibiyet alabildi.
        • Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 9 maçtan sadece birini kaybetti.

        İLK 11'LER BELLİ OLDU

        Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Adriano, Hutchinson, Tolgay Arslan, Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Babel, Cenk Tosun

        Monaco:Subasic, Raggi, Jemerson, Glik, Jorge, Joao Moutinho, Fabinho, Tielemans, Lemar, Keita Balde, Marcos Lopes

        BEŞİKTAŞ'IN PUAN DURUMU

        O G B M A Y Av. P
        Beşiktaş 3 3 7 2 5 9
        Leipzig 3 1 1 1 4 5 -1 4
        Porto 3 1 2 6 6 3
        Monaco 3 1 2 2 6 -4 1

        İKİ 'DALYA' BİRDEN

        REKLAM

        Monaco’yu konuk edecek Beşiktaş, iki farklı kategoride “Dalya” diyecek. Siyah-Beyazlı ekip, Avrupa kupalarında hem 200. karşılaşmasına çıkacak hem de rakipleriyle 100. kez evinde karşı karşıya gelecek. Siyah-Beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 199 maçtan 76’sını kazandı, 81’ini yitirdi, 42’sinde de berabere kaldı. Avrupa arenasındaki 199 karşılaşmada rakip fileleri 260 kez havalandıran Kartal, kalesinde ise 283 gol gördü.

        ŞENOL GÜNEŞ: TÜM ZORLUKLARI AŞACAK TAKIMIZ

        Beşiktaş teknik Direktörü şenol Güneş, Monaco ile bugün Vodafone Park’ta oynanacak kritik şampiyonlar Ligi mücadelesi öncesinde konuştu. Fransa’da iki hafta önce oynanan ilk maça oranla daha zor bir maçın kendilerini beklediğini belirten Güneş, “Monaco bizi, biz de onları az da olsa iyi tanıyoruz. Oradakine göre zor bir maç oynayacağız. Son 2 maçta daha iyi oynadılar. tüm zorlukları aşacak bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Sabırlı olmak durumundayız. Orada daha çok hücum ettiler. Burada belki daha az hücum edeceklerdir. Dikkatli olmalıyız. Önceki maçta aldığımız puanlar önemli. Biliyoruz ki kazanırsak gruptan çıkacağız. Yeri gelince savunma, yeri gelince hücum yapacağız” diye konuştu.

        "STADYUMDA YİNE ÇOK GÜRÜLTÜ OLACAKTIR"

        REKLAM

        Taraftardan yine çok şey beklediklerini belirten deneyimli teknik adam, “Stadyumda çok gürültü olacağını düşünüyorum. kapalı gişe deyimi sinema içindir, sessizlik olur. ‘Beşiktaş, şampiyonlar Ligi’ni çok önemsiyor’ diyorlar. Hakikaten siz önemsemiyor musunuz burayı? 2002 Dünya kupası’na giderken bizden rahatsız olanlar dönüşte karşılamaya geldiler. inşallah yine öyle olur. Ligle ilgili konuşmak istemiyorum ama samimiyetle işimizi yaptık. Her maça kazanmak için çıktık. Bazısını kazandık, bazısını kazanamadık. işin doğasında olan sebepler vardır tabii. Başka zaman konuşuruz bunları. kazanmak isteyeceğiz. Skor ne olur bilmiyoruz. Göztepe maçına da aynı şekilde çıkacağız” ifadelerini kullandı.

        BEŞİKTAŞ, PUAN REKORU İÇİN SAHAYA ÇIKACAK

        UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu dördüncü maçında yarın Fransa'nın Monaco takımıyla evinde karşılaşacak Beşiktaş, yeni bir rekor için sahaya çıkacak.

        Grubundaki ilk 3 maçını kazanarak Şampiyonlar Ligi'nin en iyi başlangıcını yapan Türk takımı unvanını alan Beşiktaş, bu sefer grupta en yüksek puanı toplayan ekip olarak tarihe geçmek istiyor.

        G Grubu'ndaki ilk 3 maçında Porto'yu 3-1, Leipzig'i 2-0 ve Monaco'yu 2-1 mağlup eden siyah-beyazlı ekip, 9 puanla lider durumda bulunuyor. Fransa temsilcisini yenmesi halinde 12 puana ulaşacak Beşiktaş, hem en iyi başlangıç serisini 4 maça çıkaracak hem de Türk takımları arasında gruplarda en yüksek puan alan takım olacak.

        REKLAM

        BEŞİKTAŞ'IN GOL SİLAHI CENK TOSUN

        Beşiktaş'ın Monaco karşısındaki en önemli kozlarından biri UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan üç maçta üç gol atan Cenk Tosun olacak. 26 yaşındaki futbolcu, bu sezon görev aldığı 14 resmi maçta 8 kez fileleri sarstı.

        Beşiktaş, Devler Ligi G Grubu dördüncü maçında yarın 20.00'de Fransız ekibi Monaco'yu ağırlayacak. Avrupa'nın kulüpler bazındaki en büyük organizasyonuna üçte üç yaparak başlayan siyah-beyazlılar, Vodafone Park'ta Monaco'yu da mağlup ederek gruplarda en yüksek puana ulaşan Türk takımı olma peşinde.

        CENK TOSUN TAKIMINI SIRTLIYOR

        Beşiktaş'ta bu sezon sergilediği performansla dikkat çeken Cenk Tosun, yarınki mücadelede de Şenol Güneş'in en büyük kozlarından biri olacak. Siyah-beyazlı takımın bu sezon oynadığı 14 maçın 12'sinde ilk on birde sahaya çıkan Cenk Tosun, 8 gole imza attı. Şampiyonlar Ligi'nde oynanan üç maçta da 11'de yer alan Cenk, Porto ağlarını 1, Monaco ağlarını ise 2 kez sarsarak 3 gol kaydetti ve toplanan 9 puanın mimarlarından oldu.

        NEGREDO'YA FORMAYI UNUTTURDU

        26 yaşındaki Cenk Tosun, sezon başında kadroya katılan İspanyol golcü Alvaro Negredo'ya formayı unutturdu. İmza töreninde bu sezon en az 35 gole imza atacağını belirterek iddialı açıklamalar yapan Negredo, Cenk Tosun'dan formayı kapamadı. 32 yaşındaki forvet ligde sadece 3 maçta ilk on birde sahaya çıkarken, Şampiyonlar Ligi'nde ise sadece 21 dakika süre alabildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ