Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Burak Sergen kimdir? Çukur Baykal kimdir?

        Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı ‘Çukur’ dizisinin kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Burak Sergen, yeraltı dünyasının tehlikeli isimlerinden Baykal olarak izleyici karşısına çıkacak.

        ÇUKUR BAYKAL KİMDİR?

        İlk iki bölümüyle ekran başındakileri Çukur mahallesinin birer sakinine dönüştüren ‘Çukur’un dünyasına Burak Sergen de dahil oldu. İzleyiciyle ilk defa adrenalinin doruk noktasına çıkacağı üçüncü bölümde buluşacak Sergen, Baykal karakterine hayat verecek. Yeraltı dünyasının tehlikeli isimlerinden olan Baykal, aşırı hırslı kişiliği ve zekası ile kök söktürecek. Koçovalı Ailesi ile Vartolu arasındaki büyük mücadelenin tam kalbinde yer alacak Baykal, işlerin seyrini değiştirme konusunda kilit bir role sahip olacak.

        Burak Sergen’in Baykal karakteriyle kadroya dahil olduğu ‘Çukur’ yeni bölümüyle 6 Kasım Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de!

        BURAK SERGEN KİMDİR?

        Burak Sergen, 9 Şubat 1961 tarihinde dünyaya geldi. 1984 yılında Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezun oldu. Bursa Devlet Tiyatrosu'nda staj yaptıktan sonra Ankara Devlet Tiyatrosu'na geçti. Ankara Devlet Tiyatrosu Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğünü üstlendi.

        Konya Selçuk Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı'nda öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ayrıca, televizyon ve sinema filmlerinde oynadı.

        ÇUKUR 3. BÖLÜMÜNDEN İLK SAHNE

        Yamaç’ın, Sena’yı zorla Çukur’a getirdiği ve “bu odada oturacaksın, ben söyleyene kadar bu evden çıkmayacaksın!” diyerek kendisine direnen Sena’yı şok ettiği tanıtım izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı.

        Yamaç, Sena'yı Çukur'a getiriyor. Çukur'un 3. bölümünden ilk sahne yayında.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ