Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Ve Gomis açıkladı! (Galatasaray haberleri) - Galatasaray Haberleri

        Müthiş performansı ve golleriyle ligi sallayan Bafetimbi Gomis, ülkesindeki yayıncı kuruluşun programında önemli açıklamalar yaptı.

        “Galatasaray'a alışmam çok zor olmadı” diyen Fransız yıldız, “Biz Afrika asıllı oyuncular ilgi gösterilmesini seviyoruz ve bunun karşılığını vermek için adeta can atıyoruz. G.Saray taraftarı beni çok iyi karşıladı ve ben de bunun karşılığını vermeye çalışıyorum” ifadesini kullandı.

        23 maçta 24 gole ulaşmasının ‘ligin seviyesi’ ile ilgisi olmadığını vurgulayan Gomis, Chedjou’ya da G.Saray’a gelmesini tavsiye ettiği için teşekkür etti.

        ‘DERBİDE TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU’

        Fenerbahçe ile Türk Telekom’da oynanan derbi maçındaki ambiansla ilgili “Her şey o kadar güzeldi ki; tüylerim diken diken oldu” açıklaması yapan Gomis, “Ama maalesef maç berabere sonuçlandı. Takım halinde, taraftarların seviyesinde olamadığımızı düşünüyorum” itirafını yaptı.

        ‘EN BÜYÜK İSİM TERİM’

        Taraftarların gözünde en büyük ismin Fatih Terim olduğunu kaydeden Gomis, Fransa Milli Takımı’na da göz kırpıp “Eğer çağırırlarsa seve seve oynarım. Dünya Kupası’na gitmem ne hayal, ne de gerçek. Ama ilk hedefim G.Saray’la şampiyon olmak” diye konuştu.

        ‘İYİ HİSSEDİYORUM’

        Yönetime de mesaj gönderen Gomis, şöyle konuştu: “32 yaşındayım fakat kendimi çok iyi ve diri hissediyorum. 35’ten sonra da futbola devam etmek istiyorum. Sene sonunda hedeflerimize ulaşırsak, yönetim de memnuniyetini bildirirse kontratımı uzatıp kendimi Galatasaray’a adamaya hazırım.”

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ