Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Gotti'nin gösterimi iptal edildi

        Oscar'lara adım adım yaklaştığımız şu günlerde başarılı filmleri arka arkaya izleyeme başlıyoruz.Bu filmlerinden biri de Gotti... John Travolta'nın nam-ı yayılmış mafya babası Gotti ailesinin ele başını canlandırdığı filmi senenin en çok merak edilen filmlerinin başında geldiğini paylaşalım.

        Ne yazık ki geçen gün Lionsgate ani bir kararla Gotti'nin geniş çaplı gösteriminin iptal edildiğini duyurdu! Highland Film Grıup, Fiore Film'in yanı sıra Emmet/Furla/ Oasis'in de aralarında bulunduğu yapım şirketleri Lionsgate ile aralarında anlaşmazlık olması sonucu bu kararı aldılar.

        Filmin ABD sinemalarının çoğunluğunda gösterileceğini ancak, ev eğlence platformlarından önce bunun sınırlı sayıda olacağını söylemeliyiz. Kim bilir belki ülkemizde de film Oscar'lardan önce ev eğlence platformlarında izleyebileceğiz. Şimdiden hazırlıklı olmakta yarar var.

        Kara bulutlar hep vardı!

        Gotti'nin yapım aşaması altı sene öncesine dayanıyor. Nick Cassavetes projeyle ilgili sorun yaşadıktan sonra filme Barry Levinson getirildi. Davalarla, suçlamalarla filmin çekim tarihi 2016'ya kadar bekledi. 2016 yılında filmin oyuncu kadrosu ve yönetmeni belirlendi. John Travolta'nın başrolde olduğu filmde Kelly Preston, Stacy Keach, Pruitt Taylor Vince ve Spencer Lofranco yer alıyor.

        Bu zorlu sürecin ardından şükür ki filmin çekimleri tamamlandı. Eğer Gotti'nin fragmanı izlemek isterseniz:

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ