Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Ibrahimovic'ten ABD'de çılgın başlangıç! - Futbol Haberleri

        Los Angeles Galaxy ile Los Angeles FC maçına Zlatan Ibrahimovic damgası! Maça hızlı başlayan Los Angeles FC, Carlos Vela'nın iki, Steres'in kendi kalesine attığı golle maçta 3-0'lık üstünlüğü ele geçirdi. Zlatan Ibrahimovic'in formasını giydiği Galaxy ise 61. dakikada Lletget'in attığı golle farkı 2'ye indirdi.

        Maça yedek başlayan Zlatan Ibrahimovic, oyuna 71. dakikada dahil oldu ve maçın tüm kaderi değişti.Karşılaşmanın73. dakikasında Pontius ile farkı 1'e indirmeyi başaran Los Angeles Galaxy'de sahne sırası daha sonra Ibrahimovic'e geldi.

        İsveçli golcü, 77. dakikada önce beraberliği sağladı. Son sözü ise yine 90. dakikada Ibrahimovic söyledi ve Los Angeles Galaxy, 3-0 geriye düştüğü maçta Los Angeles FC'yi 4-3 mağlup etti.

        "TARAFTARLAR ZLATAN'I İSTEDİ, BEN DE ONLARA ZLATAN'I VERDİM"

        Ibrahimovic, ABD basınına yaptığı açıklamada, "Maçta 3-0 geride olduğumuz sürede heyecanla oyuna girmeyi bekledim. Heyecanım, zor durumdaki takımım için bir şeyler yapma isteğim nedeniyle her geçen dakika arttı. Geçmişe bakarsanız oynadığım her takımda çıktığım ilk maçta gol atmayı başardım. Bunun değişmesine izin veremezdim. Stattaki genç futbolseverlere çılgınca goller atarak örnek olmak istedim. Taraftarlar Zlatan'ı istedi, ben de onlara Zlatan'ı verdim." ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        Uzun süredir forma giymediği için karşılaşmada zorlandığını belirten Ibrahimovic, "Maç eksiğim nedeniyle sahada olduğum 20 dakikalık sürede 40 karşılaşmaya çıkmışım gibi hissettim ancak taraftarlar sizi desteklediğinde oynamak daha kolay oluyor. Sizi güzel karşılayan bir camia olduğunda her şey daha da kolaylaşıyor. İşler güzel gittiğinde takım arkadaşlarınızın mutluluğunu görebiliyorsunuz ve bunun devam etmesini istiyorsunuz. Yine de maç bittiğinde mutlu oldum çünkü daha fazla oynayabileceğimi düşünmüyordum." şeklinde konuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ