Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Mesut Bakkal'dan Beşiktaş maçı yorumu: "Topla oynamaya kalksak bizi yenerdi" - Futbol Haberleri

        Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 2-1 kazandıkları Beşiktaş maçının ardından açıklamalar yaptı. Maç öncesinde kafalarında oynayarak planladıkları her şeyi sahada uygulayabildiklerini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı topla oynamaya çalışsalar Beşiktaş'ın kendilerini yeneceklerini ifade etti.

        REKLAM

        İşte Mesut Bakkal'ın açıklamaları;

        "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Neden dersen, bu maçı baştan sona oynamıştık. Buraya gelmeden, saat altıydı, böyle bir 90 dakikayı oynadık. 10 dakikaya indirdik, aynısı tuttu. Ben topla oynamaya çalışsam, yenerdi Beşiktaş bizi. Alan vermedik. Tosic ile Pepe'ye basmadık. Alan bulamadılar. O kadar söylenecek şey var da, maçı oynayıp da aynısını görmek beni mutlu ediyor. Alanya maçı hariç yükselişteydik. Daha disiplinli oynadık. 118'i bulan bir koşu mesefesi, inanılmaz. Böyle olunca Beşiktaş ile baş ediyorsunuz."

        "OYUNCULARIM DAHA İSTEKLİ"

        "Kulübümüzün içinde bulunduğu durumdan dolayı buna ihtiyacımız vardı. Futbolcularımız kazanma oyununu oynadılar. Futbolcularıma hep anlatıyorum, 3-4 hafta sonra anladılar ama, temas etmiyorduk. Sarı kart görmüyor, doktor sahaya girmiyordu. Türk futbolunun sorunu bu"

        "Şimdi bu oyuncu grubunu bu disiplinde tutmam gerekiyor, işimiz zor. Hakem de güzel maç yönetti. Babel'in yaptığı hareket belki kasti değildi ama, kart doğruydu. İsteyerek hiçbir oyuncu böyle bir şey yapmaz."

        "BAŞARI KRİTERİ NEDİR, ÇÖZEMEDİM"

        "İlk yarı bitene kadar 16 puanı geçmeyi planlıyorum. Bu galibiyetten sonra belki alır gideriz. Alabildiğimiz kadar alacağız. Beşiktaş'ı yensem iyi hocayım, Akhisar'a yenilirsem kötü hocayım. Türkiye'de başarının kriteri nedir çözemedim. Bugünkü oyunun devam etmesi gerekiyor. Kızımın da doğum günü, ona hediye olsun."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ