Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Netflix Nisan ayı programı

        NETFLIX ORİJİNAL DİZİLERİ

        Lost in Space

        1. Sezon -13/04/18

        1960’ların ikonik bilim kurgu dizisine yeniden hayat veren bu dizide, Robinson ailesi dünyadaki kriz nedeniyle insanlık tarihinde yeni bir sayfa açmak için uzaya gider.

        La Casa De Papel

        2. Kısım - 06/04/18

        Polis Profesörün kimliğine yaklaşırken, Mint ekibiyle iletişim yetersizliğinden dolayı isyan çıkar ve soygunculardan biri tutuklanır.

        The Alienist

        1.Sezon - 19/04/18

        Dr. Laszlo Kreizler, 1896 yılında New York’ta bir seri katili yakalamak için muhabir John Moore, polis memuru Sara Howard ve adli tıp uzmanları Isaacson’lara katılır.

        ​Troy: Fall Of A City

        1.Sezon -06/04/18

        Aphrodite tarafından kendisine vaat edilen kadını arayan çoban Paris, gerçek kimliğini öğrenir ve Spartalı Helen’e aşık olarak Truva Savaşı’nı ateşler.

        My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman Jay-Z

        06/04/18

        Dave, Jay-Z’den akış, hip-hop kültürü ve ceza adaleti sistemi hakkında bir ders alıyor ve Malibu’daki stüdyosunda prodüktör Rick Rubin’i ziyaret ediyor.

        3%

        2.Sezon 27/04/18

        Bir sonraki Process yaklaşırken, Cause sistemi ilk ve son kez ortadan kaldırmak için komplo kurar ve Michele kendini tehlikeli bir durumda bulur.

        NETFLIX ORİJİNAL DİZİLERİ - HAFTALIK

        Hanedan

        1.Sezon - 07/04/18

        Yeni bir yüzle aileye katılmaya hazır olan Carrington'lar ve Colby'ler kaderlerini ve çocuklarının hayatlarını kontrol edebilmek için kavga ederler.

        Shadowhunters: The Mortal Instruments

        3.Sezon- 04/04/18

        Shadowhunters kişisel yaşamlarındaki değişikliklerle uğraşırken, şeytan Lilith, “değerli oğlu” Jonathan’ın bedeninde tekrar hayat bulmaya çalışır.

        The Joel Mchale Show With Joel Mchale

        Her Pazar Yeni Bir Bölüm

        01/04/18

        Hakkında en çok konuşulan haberler, pop kültürü, sosyal medya, orijinal videolar ve çok daha fazlası, Joel McHale’in yeni haftalık komedi eleştiri şovunda bir araya geliyor.

        NETFLIX FİLMLERİ

        6 Balloons

        06/04/18

        Bir kadın, bir arınma merkezi bulmak için eroin bağımlısı erkek kardeşiyle LA’e doğru bir gece yolculuğuna çıkar, kardeşinin iki yaşındaki kızı da yanlarındadır.

        Amateur

        06/04/18

        14 yaşındaki basketbol yıldızı, videolarından birinin internete yayılmasıyla birlikte yeni takımına adapte olmaya çalışır.

        Orbiter 9

        06/04/18

        Tüm hayatını bir uzay gemisinde yalnız başına geçiren bir kadın, aniden hayatına giren ve hayatını baş aşağı eden bir mühendise aşık olur.

        The 4th Company

        06/04/18

        1970'lerin Meksika'sındaki şiddet dolu bir hapishanede, genç bir mahkum yozlaşmış yönetime karşı bir infaz timine dönüşen bir futbol takımına kabul edilir.

        Come Sunday

        13/04/18

        Gerçek olaylara dayanan bu hikayede, dünyada ünlü Carlton Pearson, kilise doktrinini sorgularken her şeyini riske atar ve modern zamanların kafiri damgasını yer.

        The Week Of

        27/04/18

        Birdenbire doğaüstü güçlere sahip olan bir baba, yaşadığı her şeyi kaybetme riski olan yabancılaşmış kızına yardım etmeye koyulur.

        I am Not An Easy Man

        13/04/18

        Utanmaz bir şovenist, kadınların egemen olduğu bir dünyaya uyanıp güçlü bir kadın yazarla tartıştığında kendi ilacının tadını alır.

        NETFLIX ORİJİNAL BELGESELLERİ

        Chesf's Table: Pastry

        13/04/18

        Dört ünlü pasta şefinin sunduğu büyüleyici tatlılar, cüretkar yeni tatlar ve mücadele ve zafer öyküleri ile bu sezon masaya önce tatlı geliyor.

        Ram Dass, Going Home

        06/04/18

        Spritüel öğretmen ve 60'ların ikonu Ram Dass, yaşamını değiştiren bir inmeden 20 yıl sonra Maui'deki evinde yaşam ve ölüm üzerine meditasyon yapıyor.

        Mercury 13

        20/04/18

        Bu belgesel, 1961 yılında bir uzay uçuşu için test edilen ancak sadece erkeklerin astronot olarak seçilmesiyle hayal kırıklığına uğrayan kadınları konu alıyor.

        Bobby Kennedy For President

        27/04/18

        Bu belgesel dizisi, 1960'ların "Bobby Fenomeni"ni ve birçok kişi tarafından çalkantılı bir dönemin en büyük kaybı olarak görülen adamın devam eden etkisini araştırıyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ