Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ozan Güven'in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp davasında Adli Tıp Kurumu raporu hazırlandı - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Oyuncu Ozan Güven'in, 13 Haziran 2020'de eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla 13 yıl 6 aya kadar hapis talebiyle yargılandığı davada Adli Tıp Kurumu raporu hazırlandı. Yaralanmanın ardından Deniz Bulutsuz'da 'anksiyete bozukluğu' geliştiği belirtildi.

        İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderilen Adli Tıp Kurumu raporuna göre; Bulutsuz'da, 13 Haziran 2020'de maruz kalındığı iddia edilen olayın ardından psikiyatrik bir hastalık olan 'anksiyete bozukluğu' geliştiğinin anlaşıldığı ve yaralanmasının kişi üzerindeki etkisinin basit bir tıbbi müdahale ile giderilebilecek ölçüde hafif nitelikte olmadığı belirtildi.

        REKLAM

        "VÜCUDUNDA KEMİK KIRIĞI TANIMLANMADIĞI DA AKTARILDI"

        Raporda ayrıca; Deniz Bulutsuz'un vücudunda kemik kırığı tanımlanmadığı, yaralanmasının kişinin yaşamını tehlikeye sokan bir durum olmadığı, yüz sınırları içerisinde tespit edilen yara izinin belirli bir mesafeden fark edilmediği ve yüzde sabit iz niteliğinde olmadığı kaydedildi.

        MÜTALAA İÇİN DOSYANIN SAVCILIĞA GÖNDERİLMESİNİ TALEP ETTİ

        Bugün görülen duruşmada Deniz Bulutsuz’un avukatı, söz konusu raporun iddianamede tanımlanan eylemleri ‘kasten yaralama’ açısından teyit etiğini söyledi. Ayrıca, dosyanın mütalaasının hazırlanması için Cumhuriyet Savcısı’na gönderilmesini talep etti. Ozan Güven’in avukatı ise raporu ayrıntılı inceleyebilmek için mahkemeden süre talep etti.

        DURUŞMA ERTELENDİ

        Ara kararını açıklayan mahkeme, Adli Tıp Kurumu raporuna karşı taraflara beyanda bulunabilmeleri için süre verilmesine hükmederek duruşmayı erteledi.

        OLAYIN GEÇMİŞİ

        Ozan Güven'in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz, Güven'in kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Güven hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, 'hakaret', 'kasten yaralama' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edilmişti.

        Ozan Güven'in de Deniz Bulutsuz'dan şikâyetçi olduğu dosya uzlaştırma büroya gönderilmişti ancak taraflar uzlaşmayı kabul etmemişti. İki tarafın da şikâyeti üzerine olaya ilişkin iki ayrı iddianame hazırlanmıştı. Ozan Güven'in şikâyeti üzerine Deniz Bulutsuz hakkında ise 'basit yaralama' suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ