Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Perakende Günleri önemli isimleri ağırlayacak - İş-Yaşam Haberleri

        29 – 30 Kasım 2017 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda sektör liderlerini buluşturacak Perakende Günleri’17, 19 farklı oturumda 21 ayrı konuşmacıya ev sahipliği yapacak.

        Perakende Günleri’17’nin ilk gününde Skype’ın yaratıcılarından Jonas Kjellberg, ‘Oyunun Kurallarını Değiştirmek’ başlıklı oturumu ile katılımcılarla bir arada olacak. i-Cloud’un Yönetim Kurulu Başkanı iken firmayı Apple’a satan, Zalando’ya kuruluş aşamasında yatırım yapan seri girişimci Kjellberg, kendi geliştirdiği ve Stanford Üniversitesi’nde okutulan iş modeli olan; sıfır maliyetle inovasyon ve gelir artırmada inovasyon için ip uçlarını paylaşacak.

        REKLAM

        NELER ANLATACAKLAR?

        Dünyada pazarlama çalışmalarında yeni bir dönem açan nöropazarlamanın öncüsü Patrick Renvoisé ise ‘Beynin Satın Alma Düğmesini Keşfedin’ başlıklı oturumda beynin nasıl karar aldığını, satış döngüsünü kısaltan, yeni müşteriler kazandıran, geliri ve karı arttıran yöntemleri Perakende Günleri’17’nin ilk gününde somut örneklerle paylaşacak.

        Ünlü perakende fütüristi Doug Stephens Perakende Günleri’17’nin bir diğer konuşmacısı olarak Amazon’un durdurulamaz gelişimini ve perakende dünyasını değiştiren yeni stratejilerini katılımcılarla paylaşacak.

        Geçmişin ünlü hacker’ı, bugün dünyanın en önemli siber güvenlik uzmanlarından biri olan Mikko Hypponen yapacağı konuşmasında şirketleri siber risklerden korumak için somut çözüm önerileri sunacak. PC World dergisinin belirlediği, Web’deki en önemli 50 isim arasında ve Foreign Policy’nin “100 Küresel Düşünür” listesinde olan Hypponen, bireylerin, şirketlerin ve ülkelerin karşı karşıya olduğu siber riskleri örneklerle anlatacak.

        REKLAM

        Pete Champion da ‘Müşteri Deneyiminde Şaşırtıcı Trendler’ başlıklı panelde müşteri deneyimini dönüştüren trendleri ve yeni müşteri beklentilerini karşılamak için stratejilerin nasıl şekillendirilmesi gerektiğini anlatacak.

        Dünyanın sosyal içerikli haberler sağlayan ilk medya ajansı Storyful’un kurucu ve yöneticisi Mark Little, mevcut işlerin start-up çevikliği ve heyecanıyla nasıl geliştirileceğini ve yeni işlere adım atmayı anlatacak. Başarılı bir start-up girişimi sonrasında şirketini büyüterek Rupert Murdoch’un şirketi News Corporation’a satan Little, Twitter’ın Avrupa medya ilişkilerinden sorumlu başkan yardımcılığının yanı sıra EMEA bölgesini de yönetti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ