Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Yeni iMac Pro'nun Türkiye fiyatı açıklandı - Teknoloji Haberleri

        Apple, bu hafta en yeni hepsi bir arada bilgisayarı iMac Pro’yu satışa sundu. Üst düzey bilgisayarın Türkiye fiyatı da açıklandı

        Yüksek işlem ve grafik gücüne sahip olan yeni iMac Pro’nun Türkiye fiyatı 26.999 liradan başlıyor. Ancak bu bilgisayarın başlangıç donanımı için ödenmesi gereken fiyat. ABD’de 5.000 dolardan başlayan fiyatlarla satılan bilgisayarı daha güçlü özelliklerle donatmak isteyenler 70.000 lira değerinde bir iMac Pro’ya sahip olabiliyor.

        26.999 TL’ye satılan profesyonel işi iMac Pro, 8 çekirdekli Intel Xeon işlemci, 32 GB bellek, 1 GB SSD depolama ve 8 GB Radeon Pro Vega 54 ekran kartına sahip.

        REKLAM

        27 inç boyutunda 5120 x 2880 piksel çözünürlük sunan ekranla donatılan bilgisayarın seçilebilen en yüksek özellikleri ise 18 çekirdekli Intel Xeon işlemci, 128 GB bellek, 4 TB SSD, 16 GB Radeon Pro Vega 64 ekran kartı şeklinde sıralanıyor. Apple’ın bu zamana kadar ürettiği en güçlü bilgisayar olan bu cihaza sahip olmak için 70.000 lira ödenmesi gerekiyor.

        Öte yandan isteyenler, 999 TL karşılığında Final Cut Pro X ve 699 TL karşılığında Logic Pro X yazılımlarının bilgisayarlarında ön yüklü olarak gelmesini sağlayabiliyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ