Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yüz Yüze 3. bölüm neden yok? Yüz Yüze final mi yaptı? Yüz Yüze ne zaman?

        Yüz Yüze 3. bölüm neden yok? Show TV ekranlarında Perşembe günleri yayınlanmaya başlayan Yüz Yüze'nin 3. bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Diziyi takip eden seyirciler, 'Yüz Yüze 3. bölüm neden yok' sorularını sormaya başladı. Peki, Yüz Yüze 3. bölüm neden yok? Yüz Yüze final mi yaptı? Yüz Yüze yeni bölüm ne zaman?

        YÜZ YÜZE 3. BÖLÜM NEDEN YOK?

        Başrollerini Birkan Sokullu ve Sinem Kobal'ın üstlendiği yeni dizi Yüz Yüze final kararı aldı. Sokullu ve Kobal’a; Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Başak Daşman, Ali Seçkiner Alıcı, Muhammet Çakır, Selin Yeninci, Merve Dizdar, Nihal Dinçel, Kağan Uluca,Celal Öztürk, Kirkor Dinçkayıkçı, Fikret Urucu ve Arda Görgen gibi isimlerin eşlik ettiği dizinin 3. yeni bölümü yayınlanmayacak.

        REKLAM

        YÜZ YÜZE'NİN 2. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Yüz Yüze’nin 2. bölümünde Seliha’ya mahalleyi tanıtan Cino, babasının mezarına giderek ondan af diledi. Seliha’nın kiraladığı dükkandaki delilleri yok etmek için dükkana giren Molla ve Tatar, Aleko’nun bir anlık dikkatsizliğiyle Seliha’ya yakalanıyordu. Cino’nun planıyla Tatar polislerden kaçmayı başardı. Cino ve Seliha gün doğumunu birlikte izleyerek uzun süre dertleştiler.

        YÜZ YÜZE 2. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

        Birol, Tatar’a sattığı silahla Ali’nin öldürüldüğünü anlayınca çeteyi tehdit ederek ünlü bir ressamın milyon dolarlık tablosunun kaçırılmasını istedi. Zeynep ve Seliha mahallede ev tutarak, Ali’nin katilini bulmaktan vazgeçmediklerini gösterdiler. Seliha, Ali’yi öldüren kişiye silahı satan kişinin Birol olduğunu öğrenince onu yakalamak için harekete geçti. Karakolda karşılaştığı adamdan şüphelenen Cino’nun adamın polis muhbiri olduğunu anladığı sırada Seliha da Birol’un kim olduğunu öğrendi. Bu olay üzerine ikilinin yüz yüze gelerek tekrar tanıştığı final sahnesi heyecan yarattı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ