Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Arsenal, Mesut Özil'in yerine Kai Havertz'i istiyor! - Futbol Haberleri

        İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen Mesut Özil'in Londra macerası sona erebilir! Arsenal, menajer Unai Emery ile yıldızı barışmayan ve başarılı çalıştırıcının gözüne giremeyen Mesut'un yerine transfer arayışlarına başladı!

        İtalya'da yayın yapan Calciomercato'da yer alan habere göre, Unai Emery'nin Mesut Özil'e yeterince şans vermemesi nedeniyle Türk asıllı Alman yıldızın yerine başka birini arayan Topçular, rotayı Bundesliga'ya çevirdi.

        İddiaya göre Arsenal, Leverkusen'de forma giyen 19 yaşındaki Kai Havertz'i gündemine aldı. Bu sezon Bundesliga'da sergilediği futbolla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, özellikle çok yönlü bir ofansif orta saha elemanı olmasından dolayı Arsenal'in ilk tercihi konumunda.

        Goal'ün aktardığına göre Leverkusen formasını 16 yaşında sırtına geçiren ve üç sezondur düzenli olarak as takımda şans bulan Havertz, bu sezon Bundesliga'da 21 maça çıkarken 7 gol atıp 2 asist yaptı. Genç oyuncu UEFA Avrupa Ligi'nde ise 5 maçta attığı 3 gol ve yaptığı 3 asistle göz kamaştırdı.

        Mesut Özil son olarak Payitaht Abdülhamid dizisi paylaşımlarıyla gündeme gelmişti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ