Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Beste Açar ile Evren Bölek aşk yaşıyor - Günün Magazin haberleri
        1

        Türk pop müziğinin duayen ismi merhum Kayahan'ın kızı Beste Açar (47), aradığı aşkı iş insanı Evren Bölek'te buldu.

        2

        İki ay önce nikah masasına oturmaya hazırlandığı deprem tahmin uzmanı Oksal Erev'den ayrılan Açar, Bölek ile birlikteliğini sosyal medyaya taşıdı.

        Bayram tatilini Antalya'da geçiren Açar ve Bölek, aşk pozlarını da takipçileriyle paylaştı.

        3

        Beste Açar'ın topladığı deniz kabuklarının fotoğrafını yayınlayan Evren Bölek, sevgilisine duyduğu aşkı, "Deniz kabukları ve onun şekillendirdiği taşlara bile aşk yükleyebildiğinde aşıksın." sözleriyle dile getirdi.

        4

        EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYORDU

        Öte yandan 1995'te Türkiye 3. Güzeli seçilen Beste Açar, geçtiğimiz yıl kasım ayında deprem tahmin uzmanı sevgilisi Oksal Erev ile 2 Şubat 2022’de hayatlarını birleştireceklerini duyurmuştu. Daha sonra düğünlerini ertelediklerini söyleyen çift, "Sevdiklerimizin ve dostlarımızın yanımızda olamayacağı bir tarih seçmişiz. Nikahımızı yaza erteledik." diye konuşmuştu.

        5

        YOLLAR AYRILDI

        Ancak ikilinin kısa bir süre önce ilişkilerini sessiz sedasız noktaladığı ortaya çıkmıştı. 'Şiddet' gördüğünü iddia eden Açar, 14 Şubat'a yalnız girmişti.

        6

        "İLK VE SON AÇIKLAMAMDIR"

        Ayrılığın ardından konuyla alakalı Instagram hesabından açıklama yapan Açar, şunları söylemişti:

        İnsana şiddet sadece kuvvet kullanarak olmaz. Son 3 ay içinde yaşadığım tutarsız öfke, kontrolsüz duygu durumları, şahsıma haddini aşan müdahaleler neticesinde eskiden arkadaşım olan kişiyle 10.02.2022 tarihinden itibaren hiçbir ilişkim kalmamıştır.

        Basında çıkan haberlere cevap vermek için ilk ve son açıklamamdır. Daha fazla bu konuyla bir gündem oluşturmak niyetinde değilim. Şu anda yaşadığımız dünyada ilgilenilmesi, merak edilmesi, araştırılması ve yapılması gereken çok ama çok mühim şeyler var... Saygılarımla...

        7

        3 KEZ EVLENDİ

        Beste Açar, 1996–1997 yılları arasında şarkıcı Tayfun ile evlilik yaşamıştı. Açar ardından da Onur Berberoğlu ile evlendi ve Oben isimli bir oğlu dünyaya geldi. 2011-2019 yılları arasında ise Engin Haravon ile evlilik yaşamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ