Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Beyonce ve Jay-Z, Kaliforniya'nın en pahalı evini satın aldı - Magazin haberleri
        1

        2008'den bu yana mutlu bir evlilik sürdüren ve müzik dünyasının en zengin çiftlerinden biri olan şarkıcı Beyonce ile rapçi Jay-Z, ABD'nin Kaliforniya eyaletinin en pahalı evine sahip olmak için harekete geçti.

        2

        Beyonce ve Jay-Z, Los Angeles şehrinde yer alan Malibu'daki bir malikâneyi satın aldı. Evin fiyatının ise 200 milyon dolar olduğu belirtildi.

        3

        Beyonce ve Jay-Z, yaklaşık 2 bin 790 metrekarelik alana yayılan bu malikâne, Malibu'daki 'Cennet Koyu' adı verilen plaja yakın bir konumda.

        7

        Kaliforniya'da bundan önceki emlak rekoru, bilgisayar şirketi Netscape'in kurucusu Marc Andreessen'a aitti. Yazılımcı, 2021'de Malibu'daki evini 177 milyon dolara satın almıştı.

        8

        Beyonce ve Jay-Z, Los Angeles'ta yer alan Bel-Air'daki evlerini de 2017'de 88 milyon dolara satın almıştı. Evin şu anki değeri ise 100 milyon doları geçtiği aktarıldı.

        9

        2023'ÜN EN ZENGİNLER LİSTESİNDE YER ALDI

        Öte yandan Beyonce'den Blue, Rumi ve Sir adında üç çocuğu bulunan Jay-Z, Forbes Dergisi'nin 2023'ün en zenginleri listesinde yer aldı. Ünlü rapçi, servetini 1.4 milyar dolardan 2.5 milyar dolara çıkararak yüzde 78'lik artış sağladı.

        Fotoğraflar: Mega, AP, Avalon

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ