Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bir koca dehşeti daha! Kaynana, kızını ve kendini bıçaklayan damadı bıçakladı

        Elazığ’da boşanma aşamasında olan eşini ve kaynanasını bıçaklayan şahıs kaçarken , kaynanası tarafından bıçaklanınca bir alt sokakta yere yığıldı.

        Olay, merkez Rızaiye Mahallesi Şehit Astsubay Fatih Özmen Sokakta bulunun bir apartmanın 3’üncü katında meydana geldi. İHA'nın haberine göre, A.D. (40), boşanma aşamasında olan 34 yaşındaki eşi A.D.'nin (34) kaldığı kayınvalidesinin evine geldi.

        Sözde konuşmak için eve girmeye çalışan koca, eşini boğazından, kayınvalidesi Ş.B.'yi ise bacağının üst tarafından bıçakladı. O esnada kayınvalide de de eline geçirdiği bıçak ile damadını sırtından bıçaklayarak yaraladı. Şüpheli koca yaralı kaçarken, ağır yaralanan eşi ve kayınvalidesi komşuların çağırdığı ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

        REKLAM

        YARALI KOCA SOKAKTA YERE YIĞILDI

        Yaralı olarak kaçan koca A.D. ise bir alt sokakta yere yığıldı. Çevredekilerin polis ve sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine yaralı koca ambulansla Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı.

        Bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrı yaşamaya başlayan çiftin 3 çocuğu olduğu ve devlet korumasına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ