Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Boyner'in isminde değişiklik - İş-Yaşam Haberleri

        Boyner Holding ve Boyner Ailesi'nin toplam yüzde 43.91 Boyner Perakende hissesini 405 milyon dolar bedelle satın alan Mayhoola firmanın isminde beklendiği gibi değişikliğe gitti. Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları Anonim Şirketi’nin adı Beymen Perakende ve Tekstil Yatırımları Anonim Şirketi olarak değişti.

        Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş.'den KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

        "Şirketimizin, 26 Ağustos 2019 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında alınan kararlar 27 Ağustos 2019 tarihinde İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğünce tescil edilmiş, Şirketimizin unvanı BEYMEN PERAKENDE VE TEKSTİL YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ olarak değişmiştir."

        REKLAM

        Şirketten yapılan açıklamaya göre Beymen ticari operasyonları, Beymen Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş. ünvanı altında devam ederken, Network, Que, Divarese markalarını bünyesinde barındıran AY Marka Mağazacılık A.Ş. de Beymen Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş.'nin iştiraki olarak yoluna devam edecek.

        HAZİRAN AYINDA ORTAKLIK BİTTİ

        Haziran 2019’da Boyner Holding A.Ş. ile Mayhoola for Investments LLC arasındaki ortaklığın sona ermesinin ardından Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. hisselerinin tamamı Boyner Holding A.Ş’nin olmuştu. Beymen Mağazacılık ve AY Marka Mağazacılık Mayhoola’ya geçmiş, Boyner Büyük Mağazacılık ve Altınyıldız Tekstil’in tamamı Boyner Holding A.Ş.’nin olmuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ