Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa İngiliz sunucu Susanna Reid İngiltere Başbakanı Cameron röportaj yaptığı programda flörtleşmesi olay oldu

        İngiltere, 'Good Morning Britain' isimli programın sunucusu Susanna Reid'i konuşuyor.

        İngiltere Başbakanı David Cameron ile bir röportaj gerçekleştiren sunucu Daily Mail gazetesi tarafından ti'ye alındı.

        On yıl boyunca BBC'de çalıştıktan sonra ITV'ye transfer olan sunucunun Cameron'a program boyunca 14 soru sorduğunu bu sorulardan 11'inin aile yaşamı, 2'sinin siyaset ve sadece bir tanesinin 7 hafta sonra gerçekleşecek seçimlerle ilgili olduğunu belirten gazete, Reid'in Cameron'a resmen kur yaptığını iddia etti.

        Haberde görüşlerine yer verilen vücut dili uzmanı Judi James ise Reid'in mülakat sırasındaki hareketlerinin cilveleşmeyi işaret ettiğini belirtti.

        "Susanna Reid programdaki konuklarıyla flörtleşmesiyle tanınıyor" ifadelerini kullanan gazete, bu durumun bir ilk olmadığını, Reid'in daha önce eski İngiliz futbolcu David Beckham ile de benzer anlar yaşadığı iddiasına yer verdi.

        Programın bugün ITV'de yayınlanmasının ardından adeta günün olayı olan Reid, sosyal medyanın da en çok konuşulan isimlerinden bir oldu. 45 yaşındaki sunucu geçen sene transfer olduğu ITV'den yaklaşık 150 bin TL aylık maaş alıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ