Siyahi erkekle sevişen kadına partisinden ihraç
Aşırı sağcı Nazi partisi onu bu nedenle ihraç etti
Aşırı sağcı Nazi partisi Ulusal Demokrat Parti’nin tanıtım kampanyalarında birlikte çalıştığı Ina Groll isimli porno yıldızı kadın, son filminde siyahi bir erkekle seviştiği için partiden ihraç edildi
Almanya’da porno yıldızı bir kadın, üyesi olduğu siyasi partiden ilginç bir nedenle kovuldu. Aşırı sağcı Nazi partisi Ulusal Demokrat Parti’nin (NDP) tanıtım kampanyalarında birlikte çalıştığı Ina Groll isimli kadın, son filminde siyahi bir erkekle seviştiği için partiden ihraç edildi.
Olay, filmlerinde “Kitty Blair” adını kullanan Groll’ün siyahi bir erkekle seviştiği filmin parti yöneticileri tarafından izlenmesiyle ortaya çıktı. Partideki birçok üst düzey Neo Nazi ile arkadaşlık yapan Ina Groll’ün mesleğinin parti yöneticileri tarafından bilindiği ancak yeni üye kazandırmada çok başarılı olduğu için buna göz yumulduğu belirtildi.